سامانه بارشی جدید وارد استان آذربایجان‌شرقی می‌شود

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از ورود سامانه بارشی جدید از روز چهارشنبه در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، محمد اشجعی در خصوص وضعیت آب و هوای استان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته اهر و بندر شرفخانه با ۱۱ درجه گرمترین و سراب، ورزقان و بستان آباد با ۳ درجه بالای صفر سردترین شهرستان های استان بوده است.

وی در رابطه با دمای هوای شهرستان تبریز تشریح کرد: شهرستان تبریز در زمان های گرم با ۹ درجه  و در خنک ترین هنگام یک درجه زیر صفر بوده، دمای فعلی این شهر ۳ درجه بالای صفر است که نسبت به روز گذشته چهار درجه سردتر شده است.

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی ابراز کرد: طی روز های دوشنبه و سه شنبه جوی پایدار بر استان حاکم  و پس از آن از روز چهارشنبه تا جمعه هم نیز سامانه بارشی جدید بر جو استان غالب می شود که با بارش برف و باران و وزش باد در نواحی مرتفع و کوهستانی استان همراه خواهد بود.

46

کد خبر 1211450

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین