۰ نفر
۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۳
پسته شب یلدا رسید!

«سوپر بابا و پسته خندان» عنوان کارتون محمدرضا ثقفی در کانال طنز «بی قانون» شده که کنایه‌ای است به گرانی عجیب آجیل در این روزها.

6060

کد مطلب 1213722

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
    1 10
    اگر مسلمانید که فکر نمی کنم باشید این پیام را درج کنید: «لعنت خدای متعال، انبیاء عظام و ملائکه بر مبلغین فرهنگ منحط و سخیف جاهلی. خداوکیلی صدا و سیمای مِیلی خجالت نمی کشند که اینگونه برای شبی من درآوردی تبلیغ می کنند اما از تبلیغ برای ولادت رسول مهربانی ها و خاتم انبیاء صلی الله علیه و آله و سلّم و خاندان مطهّر ایشان (علیهم السّلام) کمترین قدمی برنداشته و واکنشی نشان نمی دهند. ان شاءالله خداوند در دنیا و آخرت آنها را خوار و ذلیل خواهد کرد.»
    • محسن IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
      2 0
      مشکل جامعه ما افرادی مثل شما هست که فکر میکنند تنها فکر و عقیده آنها درست هست بقیه همه در اشتباهند و جهنمی برادر یا خواهر عزیز شما دوست نداری جشن نگیر برو دنبال عقیده خودت چرا برا کل مملکت تعیین تکلیف می کنی

آخرین اخبار