۰ نفر
۱۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۷

وزش باد، بارش برف وباران وکاهش دما، پیش بینی سازمان هواشناسی برای روزهای آینده است.

تهران بالاخره زمستان را به خود می‌بیند. همراه با رسیدن روزهای نیمه دوم دی‌ماه و در حالی که دیگر تهرانی‌ها داشت باورشان می‌شد که قرار نیست امسال خبری از برف و باران باشد اما بعد از ریزش باران در روز چهارشنبه گذشته، مسئولان سازمان هواشناسی می‌گویند که از اواخر روز شنبه هوای بیشتر شهرهای کشور و البته تهران، زمستانی می‌شود.

وزش باد، بارش برف وباران وکاهش دما، پیش بینی سازمان هواشناسی برای روزهای آینده است. این سازمان  پیش‌بینی کرده است که این سامانه جدید، اواخرروزشنبه دامنه‌های جنوبی البرز وتهران را دربرمی‌گیرد و درروز یکشنبه علاوه برمناطق فوق، نواحی جنوبی وازاواخراین روز شمال شرق وشرق کشوررا تحت تاثیرقرارمی‌دهد.

ایلنا به نقل ازسازمان هواشناسی گزارش داده است که براساس نقشه‌های پیش‌یابی، امروز مردم سواحل دریای خزربه ویژه در بخش‌های غربی ومرکزی شاهد بارش‌های پراکنده‌اند.
بر اساس این گزارش ازروزشنبه سامانه بارش زای فعالی وارد کشورشده و ابتدا مناطق جنوب وغرب، سپس مناطق مرکزی، سواحل شمالی، شمال غرب واز اواخر روزشنبه دامنه‌های جنوبی البرز وتهران را دربرگرفته وسبب ابرناکی، وزش باد، بارش برف وباران وکاهش دما می‌شود.

مدیر کل هواشناسی استان تهران در این باره گفته است که « یک سامانه بارشی نسبتا شدیدی از شرق مدیترانه در حال ورود به کشور است که در روز یکشنبه در دامنه‌های زاگرس و در روز دوشنبه در دامنه‌های البرز و تهران فعال می‌شود.»

براساس گفته‌های مهندس جباری  انتظار می‌رود از روز یکشنبه بارش‌ها به صورت باران در تهران آغاز شود که در روز دوشنبه این بارش‌ها به برف خواهد شد.

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به اینکه تا پایان هفته دمای هوا در تهران حداقل 3 درجه کاهش خواهد یافت و به زیر صفر می‌رسد به ایسنا گفت: «سامانه جدید از سامانه قبلی قوی تر خواهد بود.با خروج این سامانه طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دمای هوا در پایتخت به زیر صفر رفته و انتظار می‌رود آسمان تهران در پایان هفته نیمه ابری باشد.»

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی کشور نیز با اعلام اینکه از عصر روز شنبه بارش باران مطلوبی برای سراسر کشور پیش بینی می شود گفت: «در روزهای اخیر چون باران کمی در ماههای گذشته باریده و گرمای هوا هم به طور مدام از سوی مردم لمس شده سرمای طبیعی کمی برجسته دیده می شود.»

پرویز رضازاده با اشاره به پهنای بارش هفته آینده اظهار داشت: «کمترین تاثیر بارندگی بر منطقه جنوب شرق کشور است ولی تمام کشور را متاثر می کند و از اواخر روز شنبه شروع و تا سه شنبه ادامه دارد و میزان بارشها نیز مطلوب است.»

او تاکید کرد: «با هر بارش دمای هوا به طور طبیعی کاهش می یابد و گاهی به زیر صفر می‌رسد که این شرایط غیرطبیعی نیست. همچنین اگرچه بارش برف در مناطق نداشتیم اما دما هوا در روزهای پیش رو کاهش می‌یابد.»

مدیرکل پیش بینی هوای کشور با اشاره به بارشهای این هفته اضافه کرد: «در سطح شهر تهران به طور میانگین هشت میلی متر تا 16 میلی متر بارش داشتیم و در سراسر کشور با توجه به ویژگیهای آب و هوای مناطق مختلف میزان بارش متفاوت بوده به طوری که در چهارمحال و بختیاری 30 میلی متر و در بندر انزلی 40 میلی متر باران باریده است.»

او گفت که « بارش هفته آینده بارش مطلوبی است و انتظار می رود تمامی مناطق کشور را متاثر کند به طوری که در طول چند روزآینده بارندگی خوبی را پیش رو داریم.»

13142

کد خبر 121505

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
    0 0
    خداراشکر
  • مهدي IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    خدا را شكر مي كنم كه در كل كشور عزيزمان ايران،بعد از مدت ها صبر و انتظار،برف اين نعمت الهي و خدادادي،بر سر ما مردم ايران شروع به بارش كرد و باعث شادي و خوشحالي ما مردم ايران شد.ما مردم ايران به خاطراين نعمت الهي و خدادادي،خدا را صد هزار مرتبه شكر كنيم،باز هم كم است.