دعوای پنهانی استقلال و پرسپولیس بر سر لیست مشترک

استقلال و پرسپولیس در لیست خریدشان بازیکنان مشترک دارند و به همین دلیل دو باشگاه می‌خواهند در سکوت کامل کارهایشان را جلو ببرند.

روزنامه خبرورزشی نوشت: بعد از آن که پرسپولیسی‌ها گفتند وزارت ورزش به باشگاه‌شان دستور داده بازیکنان پرسپولیس علیه تیم رقیب حرف نزنند، استقلالی‌ها هم دیروز به خبرورزشی گفتند امیرحسین فتحی تأکید کرده هیچ یک از بازیکنان استقلال حق ندارند درباره پرسپولیس حرف بزنند.

در ظاهر قضیه وزارت ورزش که متولی هر دو باشگاه است به سرخابی‌ها گفته با هم دعوا نکنند، اما این فقط ظاهر قضیه است. گویا استقلال و پرسپولیس در لیست خریدشان بازیکنان مشترک دارند و به همین دلیل دو باشگاه می‌خواهند در سکوت کامل کارها را جلو ببرند تا با هم سرشاخ نشوند. یعنی در واقع، روی صحنه دو باشگاه با هم کاری ندارند، اما پشت پرده بر سر جذب بازیکن با یکدیگر درگیر هستند.

از ما نشنیده بگیرید، اما می‌گویند رضا قوچان‌نژاد تنها بازیکن مشترک در لیست خرید دو باشگاه نیست و استقلال و پرسپولیس بی‌خبر از لیست خرید یکدیگر روی ۲ ملی‌پوش انگشت گذاشته‌اند. حالا مدیران دو باشگاه از طریق کانال‌هایی که دارند از لیست خرید رقیب باخبر شده‌اند و می‌خواهند بی‌سر و صدا زودتر از رقیب، این بازیکنان را به دست بیاورند.

این مطالب را هم ببیند:

عکس| پست عجیب دروازه‌بان پرسپولیس

کی‌روش فکر کرد من نیروی نفوذی هستم!

بازیکن پرسپولیس: وقتی نیستیم، برای التماس به کمپ تیم ملی نمی‌رویم!

43503

کد خبر 1216258

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین