خصوصی‌سازی؛ دولت فقط  پول می‌گیرد و به فکر سرنوشت شرکت بعد از واگذاری نیست

نائب رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت:خصوصی سازی در کشور بیشتر به معنای مال فروشی شده است.

اسماعیلی نائب رئیس کمیسیون صنایع مجلس درباره چالش های پیش روی خصوصی سازی اظهار داشت: خصولتی‌ها یکی از چالش های خصوصی سازی هستند از یک طرف دولتی نیستند و تحت نظارت نهادهای مربوطه قرار ندارند و از طرف دیگر هیات مدیره آن دولتی هستند و نگرانی درباره ارائه بیلان کاری در پایان سال ندارند.

وی افزود: به طور مثال سهام عدالت همچنان در دست دولت است قالب خصوصی گرفته تا از نهادهای نظارتی در امان باشد.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه خصوصی سازی در کشور بیشتر به معنای مال فروشی دولت است، گفت: دولت کارخانه‌ای را واگذار می‌کند، اما به سرعت به سمت نابودی پیش می‌رود. دولت فقط  پول می گیرد و به فکر سرنوشت شرکت بعد از واگذاری نیست.

این نماینده مجلس تصریح کرد: پول واگذاری ها باید صرف توسعه کشور قرار گیرد که این امر تاکنون محقق نشده است.

وی با اشاره به اینکه دو اصل مهم باید در واگذاری ها رعایت شود افزود:ادامه و گسترش تولید و حفظ اموال بیت المال را باید در واگذاری ها مد نظر قرار گیرد.

اسماعیلی بیان کرد: واگذاری مدیریت‌ها بهترین واگذاری است به طور مثال در بخش معدن، استخراج و فروش را واگذار کردیم که موفق بوده است.

۶۴۲۳۱
کد خبر 1217467

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین