مهمترین خبری که روز گذشته درباره تیم ملی وجود داشته آشپز هندی هتل شرایتون محل اقامت ملی پوان بوده است.به گفته اصغر حاجیلو تیم مشکل خاصی ندارد به جز اینکه ذائقه ملی پوشان با غذاهای آشپز هندی این هتل جور در نمی آید!
درهر حال مسئولان تیم ملی از سفارت تقاضای یک آشپز ایرانی کرده اند و باید دید این جنای آشپز کی و چه وقت به ملی پوشان ملحق می شود.امیدواریم تا آشپز هندی هتل شرایتون چماق نشده و کار دست تیم ملی نداده سفارت ایران در قطر آستین بالا بزند و یک عدد آشپز که طرز تهیه قرمه سبزی وبقیه غذاهای ایرانی را بلد است برای ملی پوشان بفرستد.
هنوز خیلی ها بازی های مقدماتی جام جهانی 2002 در کشور بحرین را فراموش نکرده اند.ماجرای کشک بادمجان و آن شکست ناراحت کننده که خیلی ها آن باخت را به خوردن کشک بادمجان و بی حال بودن بازیکنان ربط دادند.
با این شرایط تا قضیه مثل بازی با بحرین نشده و غذاهای بی حال به خورد بازیکنان ما نداده اند باید آشپز تیم ملی را عوض کرد.
151 40
نظر شما