۰ نفر
۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
علی انصاریان مجری شبکه پنج شد

تسنیم نوشت: «ورزشگاه» نام برنامه جدید شبکه پنج سیماست که از امشب ویژه‌ جام ملت‌های آسیا روی آنتن می‌رود.

برنامه ورزشی «ورزشگاه» همزمان با آغاز مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ امارت بصورت ویژه از امشب پانزدهم دی‌ماه به مدت یک‌ماه هرشب حوالی ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود. این برنامه با آیتم‌های مختلفی همچون معرفی ستاره‌ها جام ملت‌ها، معرفی کشورهای شرکت‌کننده، پرونده کاپیتان‌ها، مربیان، دروازه‌بان‌ها ، گزارش ارسالی از امارت و.... تقدیم مخاطبان و علاقه مندان ورزش بویژه فوتبال دوستان خواهد بود.

حافظ کاظم‌زاده گزارشگر اعزامی این ویژه برنامه به امارات است که آخرین رویدادهای این جام را برای مخاطبان اطلاع‌رسانی می‌کند.

این برنامه همزمان با جام ملت‌های آسیا به مدت یک‌ماه هر شب حوالی ساعت ۲۲ پخش و بعد از پایان مسابقات به صورت هفتگی شنبه‌ها با اجرای علی انصاریان و مهدی واعظی روانه آنتن می‌شود.

۲۴۱۲۴۳

کد خبر 1219429

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۵
    3 0
    امیدوارم با تیپ ورزشی بیباد نه سینمایی با ریش نامرتب بعدش هم شبکه 3 و شبکه ورزش 10 روزه برنامه آسیادارند این شبکه دیگه چرا
  • شهلا IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۵
    3 1
    برنامه بی محتوا و مخرب هر چقدر هم آدمهای مطرح را بیاورد تاثیر ندارد بجز اینکه از محبوبیت مجری کاسته می شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین