مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی، با اشاره به میزان تولیدات دامی و صنایع دستی عشایر استان اظهار داشت: عشایر استان هر سال حدود ۱۵۰ هزار تن محصولات دامی و ۱۲ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می کنند.
سید محمدحسن آل هاشم همچنین افزود: عشایر این استان سالانه حدود ۱۱۰ هزار تن گوشت قرمز، ۳۲ هزار تن شیر و ۱۶ هزار تن پشم تولید می کنند.
مدیرکل عشایر آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: طرح کوتاه کردن دوره پروار دام های عشایر امسال در استان آغاز شده است.
وی با اشاره به چگونگی اجرای این طرح ادامه داد: دراین طرح با جایگزین کردن کنسانتره به جای جو و علوفه دوره پروش دام از یک دوره به ۲ دوره افزایش یافته است.
آل هاشم با اشاره به تعداد عشایر استان عنوان کرد: عشایر آذربایجان شرقی در فصل ییلاق ۱۳ هزار و ۳۰۰ خانوار و در فصل قشلاق ۸ هزار و ۱۰۰ خانوار هستند.
مدیرکل امور عشایر استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: عشایر آذربایجان شرقی از نظر جمعیت عشایر در فصل قشلاق در رتبه چهارم کشور قرار دارد.
۴۶
نظر شما