شیعه آنلاین: منابع آگاه از مناطق جنوب عربستان سعودی فاش کردند که تعدادی خودروی بمب گذاری شده توسط یک سازمان امنیتی سعودی آماده شده تا از سرزمین های این کشور به سمت مناطق شمالی یمن به ویژه استان شیعه نشین "صعده" حرکت کنند.

گفتنی است شهرهای "ضحیان" و "الطلح" نیز که از شهرهای زیر سیطره حوثی ها به شمار می رود نیز از اهداف این خودروی های بمب گذاری شده است.

این منابع آگاه در ادامه افزودند: این عملیات ضد شیعی با هماهنگی و موافقت مستقیم "علی عبدالله صالح" دیکتاتور یمن انجام شده است. در واقع طرح اصلی توسط دولت یمن آماده شده اما به دلیل دور بودن مسافت صنعا پایتخت یمن با استان صعده، قرار شد این خودروها در مناطق جنوبی عربستان آماده و از آنجا به سمت شمال یمن حرکت کنند.

به گفته این منابع آگاه، این خودروهای بمب گذاری شده که 30 خودرو بوده، قرار است در محل های تجمع شیعیان یمن به ویژه مبارزان حوثی منفجر شود. هدف اصلی از این کار ایجاد ناامنی و بی ثباتی و نیز انداختن ترس در دل اهالی و ساکنان این مناطق شیعه نشین است.

این در حالی است که بررسی های انجام شده نشان می دهد چند هفته اخیر آرام ترین و با ثبات ترین زمان در یک سال اخیر بوده است.

شایان ذکر است فاش شدن خبر ارسال این خودروهای بمب گذاری شده در حالی منتشر شد که چند روز پیش در پی مذاکره میان حوثی ها با دولت مرکزی یمن که با میانجی گری دولت قطر انجام شد، 428 تن از مبارزان حوثی در مقابل تحویل 20 خودروی نظامی ارتش یمن که توسط مبارزان حوثی به غنیمت گرفته شده بود، آزاد شدند.16146

کد خبر 122304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • golo IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    0 0
    حمایت از تروریسم آشکارتر از این؟!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین