تفاهم‌نامه همکاری شرکت آبفار و دانشگاه لرستان منعقد شد

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این شرکت و دانشگاه لرستان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، علیرضا کاکاوند گفت: این تفاهم نامه در راستای نقش آموزش و پژوهش در رشد و بالندگی فردی و گروهی و بهبود و ارتقای عملکرد سازمانی منعقد شده است.

وی تصریح کرد: این قرارداد همکاری، در این راستا و با کمک محافل دانشگاهی و علمی به دنبال رفع مشکلات و نیارهای اجتماعی و ایجاد بسترمناسب برای همکاری های متقابل در موضوعات مرتبط با نیازهای طرفین منعقد و اجرایی شده است.

به کارگیری دانش فنی و پژوهشی روزآمد در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی

وی ایجاد دسترسی و به کارگیری دانش فنی و پژوهشی روزآمد در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه ای، کاربردی، مشاوره ای و آموزشی، همکاری در زمینه های آموزشی – پژوهشی و خدمات آزمایشگاهی به منظور دستیابی به دانش مربوط و فناوری های مورد نیاز را از دیگر اهداف این تفاهم نامه دانست.

مدیر تحقیقات، بهره وری و تحول اداری شرکت آبفار لرستان نیز گفت: با انعقاد این تفاهم نامه در راستای حمایت از پایان نامه های دوره تحصیلات تکمیلی به ویژه مقطع دکتری می توان اقدام کرد.

رضوان برمه زیار افزود: در بخشی از این تفاهم نامه به تشکیل دفتر ارتباط با صنعت اشاره شده است که می تواند در این زمینه موثر و کارساز باشد.

۴۶

کد خبر 1225213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار