افرایش درآمد شهرداری کرج و کاهش بودجه جاری

معاون مالی و اقتصادی شهرداری کرج از افزایش ۱۹ درصدی درآمد شهرداری و کاهش یک درصدی بودجه جاری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، علی سلطانی مقدم دراین زمینه، اظهار کرد: طی ۱۰ ماه گذشته ۸۲۹ میلیارد تومان از بودجه شهرداری جذب شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ( ۶۹۷ میلیارد تومان) با رشد ۱۹ درصدی مواجه بوده است.

وی ادامه داد: این افزایش درآمد در شرایط فعلی که ساخت وسازها به دلایلی چون رکود و التهاب بازار مسکن کاهش داشته، امیدوارکننده است.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری کرج افزود: از مجموع این درآمدها ۶۴۴ میلیارد تومان به صورت نقد و ۱۸۵ میلیارد تومان نیز در قالب تهاتر جذب شده است.

این مسئول با اشاره به برخی موانعی که جذب بودجه امسال را با مشکل مواجه کرده، ابراز کرد: امسال برخی ردیف‌های بودجه ای دولت مثل کمکِ سوخت که در بودجه نهایی شهرداری‌ها لحاظ شده بود، عملا حذف شد.

سلطانی فر ادامه داد: علاوه بر این، امسال پیش بینی صورت گرفته در بحث فروش اموال که ۵۰۰ میلیارد تومان در نظرگرفته شده بود محقق نشده است.

وی اضافه کرد: همه این عوامل باعث شده در جذب بودجه امسال عقب بیفتیم که امید است تا پایان سال جبران شود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری کرج در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به کاهش بودجه جاری امسال، گفت: علی رغم افزایش قیمت‌ها و تورم، امسال در بحث بودجه جاری با کاهش یک درصدی مواجه بودیم که به نوبه خود نوعی درآمدزایی محسوب می‌شود.

۴۶

کد خبر 1228857

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =