انجمن منتقدان فیلم تورنتو درام خانوادگی «آتش‌افروزان» به کارگردانی دنی وینو فیلمساز اهل مونترال را به عنوان بهترین فیلم کانادایی سال 2010 انتخاب کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مراسم این دوره جوایز انجمن منتقدان فیلم تورنتو روز چهارشنبه برگزار شد و «آتش‌افروزان» در بخش بهترین فیلم کانادایی سال «پیوند» ساخته وینچنزو ناتالی و «Trigger» به کارگردانی بروس مکدانلد را شکست داد.

«آتش‌افروزان» که به نمایندگی از کانادا در بخش بهترین فیلم خارجی هشتاد و سومین دوره جوایز اسکار رقابت می‌کند، بر مبنای نمایشنامه‌ سال 2003 وجدی مواواد ساخته شده است.

این فیلم داستان برادر و خواهری است که به خاورمیانه سفر می‌کنند تا نامه‌های مادر درگذشته خود را به پدری که مدت‌ها بود فکر می‌کردند مرده و برادری که از وجودش بی‌خبر بودند، بدهند. «آتش‌افروزان» در جشنواره‌های مختلف از جمله ونیز، تلوراید و تورنتو نمایش داده شده است.

دنی وینو کارگردان «آتش‌افروزان» سال 2009 هم برای فیلم «پلی‌تکنیک» برنده جایزه انجمن منتقدان فیلم تورنتو شد. این انجمن چند هفته پیش بیشتر برندگان خود را انتخاب کرد و «شبکه اجتماعی» را به عنوان بهترین فیلم سال 2010 برگزید.

ورایتی / 12 ژانویه

54

کد خبر 123021

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین