اجرای طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

مدیرکل بهزیستی لرستان از اجرای طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزاش خبرآنلاین لرستان ،فاطمه زهرا توکلی با اعلام این خبر افزود: این طرح با هدف ارتقاء سرمایه اجتماعی نوجوانان و پیشگیری از آسیب اجتماعی طراحی شده است.
 وی اضافه کرد: ارتقای توانمندی‌های دانش‌آموزان اعم از افزایش شناخت نسبت به مسائل و آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان، اصلاح نگرش‌ها درزمینهٔ رفتارهای پرخطر، افزایش مهارت‌های کار گروهی و مشارکت در بین دانش آموزان، توسعه ظرفیت‌های مشارکت دانش آموزان برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نوجوانان اعم از ایجاد ظرفیت برای تمرین و انجام فعالیت‌های مشارکتی، ایجاد سازوکار تشویق و حمایت از ابتکارات دانش آموزان و توسعه شبکه مشارکت اجتماعی دانش آموزان برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از اهداف عملیاتی این طرح است. 

همکاری دوجانبه وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان بهزیستی
توکلی بیان کرد: برای اجرای این طرح با همکاری دوجانبه وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان بهزیستی، هفت گام اجرایی ازجمله آموزش کارشناسان و تسهیل گران استانی، آموزش معلمان، اجرای فرآیند یادگیری مشارکت دانش آموزان، حمایت و پشتیبانی از اقدامات مشارکتی دانش آموزان پیش‌بینی‌شده است. 
  
 مدیرکل بهزیستی لرستان عنوان کرد: این طرح به‌طور پایلوت از سال تحصیلی 96-95 در سطح استان‌های کشور با پوشش 6 درصدی، آغاز و تا پایان پنج سال آتی 20 درصد کل دانش‌آموزان گروه هدف (دانش‌آموزان دوره اول دبیرستان)، تحت پوشش برنامه قرار خواهند گرفت.

۴۶

کد خبر 1240621

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار