مروری بر اخبار حوادث صبح سه شنبه 28 دی ماه 1389:

اعتراف به قتل بعد از 24 سال

رسانه های نیو زیلند روز سه شنبه گزارش دادند یک مرد که به قتل نامزدش متهم است پس از بیست و چهار سال فرار سرانجام خود را به مقامات پلیس این کشور معرفی کرد. روزنامه نیوزیلند هرالد در این باره گزارش داد این مرد که به قتل نامزد نوزده ساله اش در استرالیا در سال یکهزار و نهصد و هشتاد و هفت متهم است هفته پیش خود را به یک کلانتری در شهر آثرتون در شمال کویینزلند معرفی کرد. در این گزارش آمده بود شواهد نشان می داد مقتول با استفاده از طناب یا سیم به قتل رسیده بود. به گـزارش خبـرگزاری آلمان از ولینگتون، متهم که هم اکنون شصت و یک سال سن دارد در بازداشت پلیس سیدنی به سر می برد.

تب برفکی به کره شمالی رسید

یک مسئول رسمی در کره جنوبی گفت: به نظر می رسد تب برفکی به کره شمالی نیز رسیده است. در شرایطی که کره جنوبی شاهد گسترش شدید این بیماری مسری در میان دام های این کشور است لی جونگ جو وزیر اتحاد دو کره گفت: در دیداری که اخیرا برخی از مسئولان از کره شمالی داشته اند ابراز کردند تب برفکی در این کشور نیز شیوع پیدا کرده است. در گزارش های خبری آمده است کره جنوبی برای مقابله با این بیماری نیروهای ارتش را بسیج کرد اما کره شمالی که از نظر امکانات دارویی با مشکلاتی مواجه است برای مبارزه با این بیماری با چالش های مختلفی روبروست. به گزارش خبرگزاری آلمان، کره جنوبی تاکنون حدود دو میلیون و یکصد هزار راس دام را از بین برده است.

بارش باران و ذوب ناگهانی برف و یخ در دانمارک سیل به راه انداخت

اداره مدیریت بحران دانمارک روز دوشنبه اعلام کرد بارش شدید باران و ذوب شدن سریع برف و یخ باعث جاری شدن ناگهانی و گسترده سیل در این کشور شده است. اداره مدیریت بحران دانمارک موسوم به فالک در این باره اعلام کرد منازل مسکونی بسیاری در شهرهای جاتلند، زیلند و لولند- فالستر طی روزهای آخر هفته دچار آبگرفتگی شدند. ُُبه گـزارش یونایتد پرس از کپنهاگ، بر اساس اعلام این اداره، جریان شدید سیل در شهر جاتلند در شمال این کشور آسیبهای شدیدی را به شبکه فاضلاب وارد کرده است. این در حالی است که بسیاری از شرکتهای بیمه اعلام کرده اند خسارات وارده اخیر را مورد پوشش قرار نمی دهند، زیرا این شرایط با تعریف آنها از ذوب ناگهانی برف و یخ مطابقت ندارد.

مرد مدفون شده در زیر گل و لای در برزیل نجات یافت

مرد مدفون شده در زیر گل و لای به طرز معجزه آسایی نجات یافت. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، امدادگران در برزیل توانستند مردی را که پس از گذشت چند روز از سیل و رانش زمین در برزیل در زیر گل و لای مدفون شده بود به طرز معجزه آسایی نجات دهند. آخرین تلفات سیل و رانش زمین در برزیل به ششصد پنجاه و پنج نفر رسیده است.

مردی در قاهره در برابر پارلمان خودسوزی کرد

یک مرد مصری روز گذشته در اعتراض به سطح فقیرانه زندگیش خود را در برابرپارلمان مصر در قاهره اتش زد. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر هنگامیکه این مرد در شعله های اتش می سوخت عابرین به کمک وی شتافتند و اتش را خاموش کردند واین مرد برای درمان به بیمارستان منتقل شد. پزشکان معالج وی گفتند حال وی رضایت بخش است زیرا سوختگی او تا پانزده درصد است وبه دلیل انکه این مرد لباس صخیم برتن داشته است به پوست بدن واعضای داخلی وی اسیبی نرسیده است وسوختگی وی بیشتر از ناحیه دست وصورت است . به گفته وزارت کشور مصر مرد مصری صاحب یک رستوران کوچک است که در اعتراض به وضع بد زندگی خود اقدام به خود سوزی کرده است.

پزشکان مصری معالج این مردمصری اعتقاددارند این مرد چندان قصد خودکشی نداشته است زیرا او لباس ضخیم برتن داشته است تا اندام داخلی وی از اتش در امان باشد وعلاوه براین ازماده اتش زای قوی استفاده نکرده است زیرا اگر او از ماده اتش زای قوی استفاده می کرده سوختگی او بیشتر ازپانزده درصد بود و مسلما وضع وی وخیم تر بود . تحلیلگران و چهرهای مخالف در مصر می گویندانقلاب مردم تونس ممکن است موجب این انگیزه در مردمصری شده باشد زیرا در مصر وبسیاری از کشورهای عرب افزایش قیمتها وفقر و بیکاری بالاونظام های حکومتی که صداهای مردم نادیده گرفته می شود مردم را سرخورده کرده است.

دانشجویان چینی با استفاده از تلفن همراه بالابر ساختند

دانشجویان چینی با استفاده از نیروی لرزاننده تلفن همراه موفق به ساخت بالابر شدند. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، دانشجویان چینی در دانشگاه هوافضای تسینگوآ و با نظارت استاد فیزیک گائو یونفنگ موفق به تولید بالابری شدند که با نیروی لرزاننده تلفن همراه قادر است انرژی مورد نیاز برای بالابر را تامین و یک یخچال را از روی زمین بلند کند. این استاد دانشگاه گفت در این طرح که بر اثر فرضیه وی ساخته شده با استفاده از قوانین فیزیکی نیروی حاصل از لرزاننده تلفن همراه چندین برابر شده و انرژی مورد نیاز برای بالابر را تامین می کند.

افراد مسلح یک پلیس عراقی را در موصل کشتند

یک منبع امنیتی در عراق روز دوشنبه اعلام کرد افراد مسلح ناشناس با حمله به یک پلیس نزدیک منزلش در غرب موصل وی را کشتند. یک منبع در پلیس موصل با اعلام این خبر افزود افراد مسلح به این نیروی پلیس تیراندازی و وی را کشتند و سپس فرار کردند. به گزارش خبرگزاری آلمان از موصل ، این منبع افزود نیروهای پلیس همچنین یک جسد ناشناس در منطقه‌ای در شرق موصل کشف کردند که از ناحیه سر و سینه مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود.

کد خبر 124228

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین