۰ نفر
۵ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸

ایسنا نوشت: فرماندار اندیمشک با اشاره به پیش‌بینی وقوع سیلاب در پی بارندگی هشدار داد: ساکنان اطراف رودخانه‌ها منازل خود را تخلیه کنند.

پیمان جهانگیری گفت: با توجه به شرایط بارندگی و احتمال وقوع سیلاب و همچنین وضعیت بارندگی‌ها در بالادست جهت پیشگیری از خطرات احتمالی ساکنان مناطق پاپی‌آباد، شهرک دوبندار و علی‌آباد از توابع بخش مرکزی این شهرستان که در مسیر رودخانه قرار دارند باید هرچه سریع‌تر منازل خود را تخلیه کنند.
او افزود: به بخشداران و دهیاران اعلام شده که به ساکنان این مناطق شرایط سیلاب را اطلاع‌رسانی کنند. نیروی انتظامی نیز در محل مستقر شده و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
فرماندار اندیمشک با اشاره به حجم زیاد مسافران نوروزی در این شهرستان در سال جاری، گفت: روزانه ۱۴ هزار خودرو وارد شهرستان اندیمشک می‌شوند و خروجی خودروها از این شهرستان ۱۰ هزار خودرو است.
جهانگیری گفت: با توجه به حجم بالای مسافران نوروزی اماکن پیش‌بینی شده برای اسکان مسافران نوروزی کافی نبود که اکنون همه اماکن ورزشی، مساجد و برخی از اماکن دیگر این شهرستان جهت اسکان مسافران نوروزی آماده شده است.
جهانگیری با اعلام آماده‌باش ستاد مدیریت بحران اندیمشک، گفت: در بنرهایی اماکن اضطراری برای اسکان مسافران نوروزی اطلاع‌رسانی شده است.
4242
کد خبر 1244081

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین