دروازه‌بان تیم ملی استرالیا گفت: «امیدوارم در فینال جام ملت‌های آسیا با تیم ایران روبه‌رو شویم.»

شوآرتزر که در بازی تیم‌های ملی استرالیا و بحرین به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد درباره راهیابی تیم کشورش به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا گفت: «بحرین حریف جدی‌ای برای تیم ما بود و فوق‌العاده قدرتمند بازی می‌کرد. از طرفی استرالیا هم تاکنون نباخته بود و ما برای صعود به مرحله پلی‌آف باید در این مسابقه پیروز می‌شدیم. اکنون که با این پیروزی به مرحله پلی‌آف صعود کردیم، می‌دانیم که برنامه‌ها و تاکتیک‌ها در آن مرحله متفاوت از مرحله گروهی است.»

به گزارش ایسنا او ادامه داد: «ما باید با قدرت بیشتری بازی کنیم. دیگر فرقی نمی‌کند که به چه حریفی در این مرحله برخورد می‌کنیم. ما فقط به فکر برد هستیم. استرالیا فاکتورهای لازم برای قهرمانی در جام ملت‌های آسیا داراست. هرچند کار سختی در پیش داریم. تیم‌های دیگری چون کره جنوبی، ژاپن و ایران هم از مدعیان فتح این جام هستند.»

وی با اشاره به عدم برخورد استرالیا با تیم ایران در مرحله پلی‌آف گفت: «فوتبال ایران و برخی از تیم‌های آسیایی را می‌شناسم و به آن احترام می‌گذارم. آن‌ها توانایی‌های بالایی دارند. امیدوارم در فینال جام ملت‌ها با تیم ایران برخورد کنیم.»

40

 

 

کد خبر 124433

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایران IR ۲۱:۰۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۸
    0 0
    حالا باش.یه بلایی سرت میاریم که بازی ملبورن یادت بره

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین