بیست میهمان در ضیافت شام میداس که ظروف و غذاهای آن توسط فردریک لوسر، هنرمند فرانسوی طلاپوش شده بود، شرکت کردند.

منوی این شام بسیار ساده بود و شامل تخم مرغ‌های آب‌پز پیچیده شده در ورق‌های نازک طلا بود. همچنین مقداری سبزیجات و شیرینی طلاپوش هم به عنوان پیش غذا و دسر سرو شده بود.

به گفته لوسر هر ورق طلای استفاده شده در این شام ۲.۵ یورو هزینه داشته و هر وعده غذا نیز ۴۰ یورو قیمت‌گذاری شده بود.

لوسر از سال ۲۰۰۴ میلادی این ضیافت شام طلایی را در پاریس برگزار می‌کند. هدف او از برگزاری این ضیافت سالانه، ارائه تجربه‌های نو با پررنگ کردن نقش مواد در هنر مدرن است.

میداس پادشاهی بود که مطابق اسطوره‌های یونانی هرآنچه را که لمس می‌کرد تبدیل به طلا می‌شد.

6161

کد خبر 1245608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
    1 1
    خدایا همواره مرا از خوردن این نوع خوردن ها محروم کن و فقط غذاهایی به من بخوران که اکثریت مردم توان خوردن آن را دارند.
  • IR ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
    0 0
    خدا میدونه قیمت زندگی های با چنین تجملات و استاندارد ها ی بالا چه جنگ ها و خونریزی ها در کشور های بد بخت و مخصوصا خاورمیانه است. اسلحه بفروشید و با پولش تخم مرغ طلا میل کنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین