قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۵ میلیارد ریال در پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری امضا شد

در سال "رونق تولید" قرارداد سرمایه گذاری به ارزش ۵ میلیارد ریال در یکی از شرکت های فناور پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به امضا رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در مراسم امضای این قرارداد اظهار داشت: پارک های علم و فناوری با کاهش ریسک سرمایه گذاری، جذب سرمایه گذار و اتصال سرمایه به دانش و فناوری زمینه تولید محصولات فناور را فراهم می کنند.

پیرعلی دانش فنی را یکی از دارایی های ناملموس عنوان نمود و افزود: نیاز به تعیین ارزش گذاری فناوری یکی از مهمترین مسایل در سرمایه گذاری طرح های دانش بینان است که با وجود نیروهای متخصص در پارک های علم و فناوری این مسئله حل شده است.

پیرعلی تصریح کرد: هدف از امضای این قرارداد مشارکت در توسعه و تولید دانش فنی در حوزه "تولید روغن پایه و پارافین" است که با حمایت پارک علم و فناوری از ابتدای اردیبهشت ماه اجرایی خواهد شد.

46

کد خبر 1248628

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین