آسیب دیدگان سیل به هلال احمر لرستان مراجعه کنند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان اظهار داشت: آسیب دیدگان ساکن پلدختر که موفق به دریافت اقلام امدادی نشده اند با در دست داشتن دفترچه خانوار امدادی، به هلال احمر شهرستان مراجعه کنند.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، صارم رضایی گفت: به منظور عدالت در توزیع اقلام امدادی، جمعیت هلال احمر با هماهنگی بنیاد مسکن لیست کلیه آسیب دیدگان ناشی از سیلاب فروردین ماه سال جاری را از طریق سیستم های کامپیوتری تهیه وساماندهی نموده است.

سیل زدگان به هلال احمر مراجعه کنند

وی افزود: همشهریان آسیب دیده که تاکنون ‌به هر دلیلی موفق به دریافت اقلام امدادی زیستی و بهداشتی خود نشده اند با در دست داشتن دفترچه خانوار امدادی توزیع شده، به جمعیت هلال احمر این شهرستان مراجعه کرده و درصورتیکه درلیست تهیه شده بنیاد مسکن باشند می‌توانند اقلام خود را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است، این افراد در صورتی که درلیست بنیاد مسکن هستند و قبلا اقلام را دریافت نکرده باشند می توانند مراجعه و اقلام امدادی را دریافت کنند.

46

کد خبر 1253980

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار