وزیر کشور: دشمن دنبال دوختن قبا در سیل بود/ مقابله با تحریم‌ها باید به استانداران واگذار شود

ایرنا نوشت: وزیر کشور گفت: بار مسئولیت مقابله با تحریم ها در شرایط فعلی را باید به عهده استانداران گذاشت زیراکه آنها توان و اختیار لازم را در این زمینه دارند.

عبدالرضا رحمانی فضلی روز جمعه در آیین رونمایی از سند توسعه خراسان شمالی اظهار داشت: رویکرد من، واگذاری مدیریت یارانه های نقدی و واگذاری آن به استانداران بود و مالیات هم باید در استان ها مدیریت شود.
وی با تاکید بر نقش استانداران در حمایت از سرمایه گذاری ها و رونق اقتصاد تصریح کرد: به طور مثال استاندار می تواند شرایط را برای سرمایه گذاری های بالای 100 میلیارد ریال تسهیل کند و نیازی به مراجعه سرمایه گذار به ادارات نباشد، سه نفر به انتخاب استاندار مسئول پیگیر امور باشند.

وزیر کشور در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه در کشور رقم بسیار بالایی نقدینگی وجود دارد گفت: این نقدینگی هر زمان به سمت مسکن، سکه و یا ارز سوق یافته است و این پول های سرگردان باید مدیریت شود.
وی خطاب به استاندار خراسان شمالی گفت: شما والی و حاکم این استان هستید و باید برای توسعه این منطقه برنامه ریزی کنید.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی هم جایگاه موثری در خانه ملت دارند و باید از ظرفیت آنان در توسعه بهره برد.

وزیر کشور با اشاره به بحران سیل در سال جاری اظهار داشت: دشمن به دنبال این است که از هر موضوع در هر مقعطی، به نفع خود استفاده کند و در سیل هم تلاش داشت که قبایی برای خود دوخته و اعلام کند که مسئولان این کشور کارآمدی لازم را در مدیریت بحران ندارند، اما تمام دنیا دید که این بحران به خوبی مدیریت شد.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب از همان ابتدا پیگیر امور بودند و رئیس جمهور هم به صورت مستمر از استانداران امور را جویا بود، در مجموع با همراهی و همکاری مردم و دستگاه های اجرایی کارها مدیریت شد. کاش درک ما از سیل ویرانگر تحریم و شرایط اقتصادی حاکم هم اینگونه بود و با آن، سیل گونه برخورد می کردیم. در سیل اخیر، همه وارد عرصه شدند و پای کار آمدند و در بازسازی هم باید با همان رویکرد همکاری اقدام کنیم.

رحمانی فضلی با اشاره به انتقاد ها از اجرایی نشدن کامل برنامه توسعه در چهار دهه گذشته گفت: نباید خود را فریب دهیم در چهل سال گذشته پنج برنامه برای توسعه کشور داشته ایم خوب نوشته ایم اما این برنامه ها به طور کامل اجرا نشد، مشکل کجاست؟ ضعف مدیران، ضعف در نظام اجرایی و اشکال از منابع است؟ در وهله نخست باید گفت نظام اداری ما پاسخگوی اجرای این برنامه ها نبوده است البته این بدان معنا نیست که نظام اداری بازدارنده و مانع است اما موثر نبوده است.

وی با تاکید بر نقش مدیران در نظام اداری گفت: در این نظام، همه استان ها و شهرستان ها مانند هم اداره نمی شود برخی خوب و در مسیر توسعه کار کرده اند و برخی ضعیف بوده است و در این میان مدیران در راس نظام اداری هستند.



۲۱۴۲۱۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1256015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =