۲ نفر
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۱
نرخ آش و حلیم ماه رمضان ۲ برابر شد

ایلنا نوشت: محمدی گفت: به دلیل سوء استفاده‌هایی که سال قبل شکل گرفت و باعث بروز مسمومیت و مشکلات بهداشتی برای مصرف کنندگان شد امسال تصمیم گرفتیم واحدهای مجاز که دستورات بهداشتی را رعایت می‌کنند و مورد تائید اتحادیه هستند با بنرهای متحدالشکل از سایر واحدهای دیگر مشخص شوند

حسین محمدی رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه در خصوص قیمت آش و حلیم در ایام مبارک ماه رمضان گفت: با ابلاغ کمیته نظارت و تنظیم بازار استان تهران مقرر شد که امسال قیمت هر کیلو آش رشته و حلیم به ازای هر کیلو ۲۵ هزار تومان عرضه شود.

وی ادامه داد: ما سه هفته قبل قیمت پیشنهادی خود را که همان ۲۵ هزار تومان بود به کمیته اعلام کردیم و اگر تاخیری در خصوص اعلام قیمت‌ها صورت گرفته از سوی این کمیته بوده نه ما، نهایتا آنها یک ساعت پیش قیمت را به ما ابلاغ کردند و ما نیز به زیر مجموعه‌های خود که از قبل بنرهای خود را آماده کرده بودند و فقط جای قیمت را خالی گذاشته بودند اعلام کردیم.

محمدی اضافه کرد: به دلیل سوء استفاده‌هایی که سال قبل شکل گرفت و باعث بروز مسمومیت و مشکلات بهداشتی برای مصرف کنندگان شد امسال تصمیم گرفتیم  واحدهای مجاز که دستورات بهداشتی را رعایت می‌کنند و مورد تائید اتحادیه هستند با بنرهای متحدالشکل از سایر واحدهای دیگر مشخص شوند تا مصرف کنندگان با فراغ بال و اطمینان خاطر از این فروشندگان آش یا حلیم را خریداری کنند.

سال گذشته قیمت هر کیلو آش رشته با مخلفات کامل ۱۳ هزار تومان و حلیم ساده ۱۲ هزار تومان بود که امسال بیش از ۱۰۰ درصد قیمت آنها افزایش داشته است.

۱۷۲۳۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1257073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کدخدا US ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۶
    0 0
    بفرمایید چی دو یا سه برابر نشده.