۰ نفر
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰
پامپئو وارد لندن شد

ایسنا نوشت: وزیر امور خارجه آمریکا در پی سفر از پیش اعلام نشده خود به عراق، امروز چهارشنبه عازم انگلیس و وارد شهر لندن شد.

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، امروز به دیدار مقامهای انگلیسی می رود تا در خصوص وضعیت "روابط ویژه" موجود میان دو کشور همزمان با بی اطمینانی در خصوص آینده خروج انگلیس از اتحادیه اروپا مذاکره داشته باشد.

مایک پامپئو به دیدار ترزا می، نخست وزیر و جرمی هانت، وزیر امور خارجه انگلیس رفته و در ادامه قرار است یک سخنرانی در مورد پتانسیل بهبود روابط آمریکا و انگلیس بعد از بریگزیت ایراد کند.

پامپئو بعد از آن وارد شهر لندن شد که در سفری از پیش اعلام نشده و بعد از لغو یک سفر از پیش برنامه‌ریزی شده به آلمان، وارد بغداد شده و با مقامهای عراقی دیدار کرد.

سفر سه شنبه مایک پامپئو، رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا به عراق شبانه و تحت تدابیر امنیتی شدید انجام شد.

او به خبرنگاران گفت، هدف از این سفر این بوده که به مقام‌های عراقی نشان دهد که آمریکا از استقلال عراق حمایت می‌کند.

310 310

کد خبر 1257851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین