گشایش نمایشگاه «ماه نو» با منتخبی از آثار هنری-قرآنی کتاب‌شهر ایران

نمایشگاه منتخبی از آثار هنری - قرآنی گنجینه هنرهای تجسمی کتابشهر ایران با عنوان "ماه نو" از امروز (۲۱ اردیبهشت) با حضور جمعی از اهالی هنر و رسانه در گالری ۷۲ گشایش می یابد.

به گزارش خبرآنلاین، سید شهاب الدین شکیبا، مدیر گالری ۷۲ با اعلام این خبر گفت: همزمان با آغاز "ضیافت رمضان ۱۳۹۸" نمایشگاه "ماه نو" از ساعت ۱۴ امروز (۲۱ اردیبهشت) در گالری ۷۲ مجتمع سرچشمه به نمایش در می آید.

وی افزود: در این نمایشگاه آثار هنری شاخصی از هنرمندان طراز اول هنرهای تجسمی ایران از جمله جلیل رسولی، پگاه قزوینی، میثم سلطانی، محمود زنده‌رودی، حسن روح‌الامین، ابراهیم صاحب‌اختیاری، محمدسعید نقاشیان، مهدی فرخی، ابوالفضل خزاعی، بهادر پگاه، رضا اسدی و ... دیده می شود.

به گفته شکیبا، گالری مجتمع سرچشمه که پیش از این گالری نگار مکتب خانه نام داشت، به گالری ۷۲ تغییر نام داده است. مدیر گالری ۷۲ تاکید کرد: نمایشگاه ماه نو از ۲۲ اردیبهشت تا ۱۸ خرداد همه روزه در گالری ۷۲ به نشانی میدان بهارستان، نرسیده به چهار راه سرچشمه، کوچه شهید صیرفی پور، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی میزبان علاقمندان آثار هنری است.
/۶۲۶۲

کد خبر 1258766

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =