پلیس فلوریدا روز پنجشنبه ۹ مه توانست تمساحی را که در نزدیکی یک ایستگاه اتوبوس مدرسه پنهان شده بود، به دام انداخته و از منطقه مسکونی دور کند.
نظرات
- نظرات منتشر شده: 9
- نظرات در صف انتشار: 0
- نظرات غیرقابل انتشار: 0
-
با سلام. حرکتی که این کروکودیل در ویدئو انجام میده death roll هستش که به نوعی تلاش این موجود برای پیاده کردن بیشترین میزان فشار و قدرت هستش. چه زمانی که بخواد شکار کنه، چه زمانی که خودش شکار بشه.
-
خودش رو به مردن زدو غلت زد دیگه چیه میگی با طناب گرفتنش داره میچرخه به این چرخش تمساح میگن چرخش مرگ وقتی طعمه هم میگیره همینجوری میچرخه انگار تا حالا راز بقا هم ندیدی
-
چرا چرت و پرت مینوسید؟ " حتی خود را به مردن زد و شروع به غلتیدن روی چمنها کرد"!!!!!!!
-
تمساه با غلط زدن میخواست خودشو از بندها آزاد کنه و هیچ فریبی در کار نبود
-
واقعاً این سر تیترها و متن های جالب انگیز ساخته و پرداخته ی ذهن فانتزی کدوم یکی از عوامل خبرآنلاین ؟!!! در متن نوشتین : { این تمساح ۲.۷ متری در تلاش برای فرار از دست ماموران، "حتی خود را به مردن زد" } !!! دوستان عزیز در تحریریه خبرآنلاین ، به این حرکت تمساح در اصطلاح می گن: " چرخش مرگ "
-
فریب چیه! واسه اینکه خودشو آزاد کنه اینجور میچرخه.
-
کدوم فرار؟!!! کدوم فریب؟!!!
-
حتی نمیدونید غلطیدن تمساح برا پاره کردن طنابیه که به دهانش گیر کرده اونوقت اسمتون خبرگذاریه !
-
ما که فریبی ندیدیم

نظر شما