عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: متاسفانه اصولگرایان با بزرگ کردن بعضی مسائل جزئی، گاهی مسائل کلی را زیر سوال می‌برند و باید تلاش شود تا این اختلافات رسانه‌ای نشوند.

حسین ابراهیمی در خصوص ایجاد شرایط حفظ وحدت میان قوا، به فارس گفت: باید برای حفظ وحدت به پایه‌ها و اصول آن توجه داشت. مقام معظم رهبری تذکرات زیادی در مورد این امر داده‌اند ولی متاسفانه سران قوا گاهی نسبت به نعمتی که خداوند به آنها داده ناشکری می‌کنند.

رئیس هیات داوری فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: خداوند تمام امکانات خدمت به مردم را به اصولگرایان داده اما متاسفانه با بزرگ کردن بعضی مسائل جزئی، گاهی مسائل کلی را زیر سوال می‌برند و باید تلاش شود تا آنها رسانه‌ای نشوند تا این اختلاف‌های جزئی در داخل خانواده اصولگرایی برطرف و از تبدیل آن به اختلافات کلی جلوگیری شود.

 وی با اشاره به اینکه اساس کار برای حل مسائل موجود در بین قوا، برگزاری جلسات خصوصی و مطرح شدن مسائل در آنجا است، خاطر نشان کرد: اساس کار در مطرح شدن مباحث در جلسات خصوصی است و مسائل خانوادگی باید در داخل خانواده حل شود و لذا آقایان کاری نکنند که شادی دشمنان و ناراحتی دوستان را همراه داشته باشد.

نماینده مردم بیرجند در مجلس تصریح کرد: با اقدامات فعلی، دوستان نظام ناراحت و دشمنان نظام خوشحال می‌شوند و ما نباید کاری که اصلاح طلبان در پایان دوره ریاست بر قوای کشور انجام دادند را تکرار کرده و موجب دلزدگی مردم از عملکرد خود شویم و به دلیل ناسپاسی، نعمتی را که خداوند داده به ما عطا کرده از دست دهیم.

/28111

کد خبر 126345

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین