قوچان‌نژاد جانشین علی‌پور در پرسپولیس؟

شایعه شده که رضا قوچان‌نژاد بعد از اتمام قراردادش با سیدنی استرالیا یکی از گزینه‌های جانشینی علی علی‌پور در پرسپولیس است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رضا قوچان‌نژاد مهاجم ایرانی در نقل و انتقالات زمستانی با جدایی قرضی از تیم آپوئل نیکوزیای قبرس با قراردادی ۶ ماهه راهی تیم سیدنی استرالیا شد و به اولین ایرانی لیگ استرالیا تبدیل شد.

او اولین گلش را برای سیدنی برابر آدلاید به ثمر رساند و در ادامه گل قهرمانی تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا سیدنی فاتح لیگ استرالیا شود. او بعد از اتمام قراردادش از هم تیمی‌ها و باشگاه سیدنی خداحافظی کرد و شایعه شده که باشگاه پرسپولیس تمایل به جذب این بازیکن دارد تا او را جانشین علی علی‌پور در پرسپولیس کند که از اروپا و کشورهای بلژیک و یونان پیشنهادهایی دریافت کرده است.

این مهاجم ۳۱ ساله موفق شده است در ۴۴ بازی برای تیم ملی فوتبال ایران ۱۷ گل به ثمر برساند که از جمله آن‌ها تنها گل ایران در جام جهانی برزیل بود که وارد دروازه بوسنی کرد. او بعد از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه تصمیم گرفت تا از تیم ملی فوتبال ایران خداحافظی کند.

256 251

کد خبر 1264360

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • NL ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    0 0
    حیف قوچان نژاد نیست که لنگی شود ؟؟؟ او عاقل تر از این حرفها است .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین