کارخانه فشفشه‌سازی بلداجی طعمه حریق شد

شبستان نوشت:معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری از وقوع آتش سوزی در کارخانه فشفشه سازی بلداجی خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر در دم جان باخت و شش نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.

«خسرو نجفی» امروز(پنجشنبه ۹ خرداد) با تأیید خبر آتش سوزی در کارخانه فشفشه سازی بلداجی گفت: این حادثه اواخر روز گذشته در این کارخانه اتفاق افتاد که متأسفانه تلفات جانی داشت.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: پس از اعلام آتش سوزی در این کارخانه نیروهای امداد و نجات و عوامل انتظامی به محل حادثه اعزام شده و مهار آتش در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به کشته شدن یک نفر در دم و زخمی شدن شش نفر دیگر در این حادثه آتش سوزی، اظهار کرد: حال دو نفر از مصدومان وخیم گزارش شده است و بقیه زخمی شدگان به صورت سرپایی درمان شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: با اطفای حریق توسط نیروهای آتش نشانی علت حادثه در حال بررسی است و پس از تأیید کارشناسان اعلام می شود.

46

کد خبر 1265066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین