به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از وب سایت روزنامه انگلیسی دیلی میل، مشاور سابق کاخ سفید با پرداخت سالانه 100 هزار پوند کلیسای موسوم به Certosa di Trisulti را در رم اجاره کرده است تا آن را به مرکز آموزش خود تبدیل کند اما حکومت پوپولیست ایتالیا مانع از اجرای این برنامه شده است.
وزارت میراث فرهنگی ایتالیا البته اعلام کرده است که در روند برگزاری مناقصه برای کلیسا تقلب صورت گرفته و بنابراین اجاره آن توسط استیو بنن عیر قانونی است.
مشاور سابق ترامپ این حرکت را احضار غبار توسط چپ{حرکتی بی ارزش از سوی اپوزسیون چپ گرا} تعبیر کرد.
دولت ایتالیا اعلام کرد که حقوق مالکیت را که به اندیشکدهای وابسته به استیو بنن، مشاور پیشین کاخ سفید آمریکا برای تاسیس دانشکده داده شده بود، لغو کرده است.
وزارت فرهنگ ایتالیا اعلام کرد که هزینه اجاره این صومعه توسط اندیشکده پرداخت نشده و اقداماتی برای حفظ و نگهداری این صومعه انجام نگرفته است.
این صومعه در شهر کولپاردو در جنوب شرقی رم قرار دارد.
معاون وزارت فرهنگ ایتالیا اعلام کرد: این تصمیم براساس انگیزههای سیاسی گرفته نشده بلکه در جهت اجرای قانون است.
با این حال بنیانگذار اندیشکده وابسته به بنن ادعاهای وزارت فرهنگ ایتالیا را رد کرد و گفت: این اندیشکده برای ماندن در این صومعه مبارزه خواهد کرد.
وی مدعی شد که این تصمیم با انگیزه سیاسی گرفته شده است.
بنن یکی از دوستان نزدیک ماتئو سالوینی، وزیر کشور راستگرای ایتالیاست.
برنامه بنن برای تأسیس دانشکده راست گرا با اعتراضات و مخالفتهایی روبرو شده بود.
310 310
نظر شما