برگزاری راهپیمایی روز قدس در ۱۰۰ کشور جهان نشانه جاذبه امام خمینی است

ایرنا نوشت: نماینده ولی فقیه در اذربایجان شرقی و خطیب نماز عید فطر تبریز با بیان اینکه دشمنان گمان می کردند با درگذشت امام خمینی، انقلاب اسلامی کمرنگ می شود، گفت: پس از گذشت ۳۰ سال شاهد برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در ۱۰۰ کشور دنیا هستیم که نشانه فراگیری انقلاب و جاذبه رهبری است .

حجت الاسلام محمد علی آل هاشم روز چهارشنبه در خطبه‌های نماز عید فطر در مصلای تبریز به بدرقه باشکوه و تاریخی امام راحل

اشاره کرد و گفت: دشمنان انقلاب سعی کردند امام از یادها برود اما روز به روز شاهد افزایش نفوذ اندیشه‌های امام در جهان هستیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با صلابت و اقتدار ادامه دهنده اهداف و آرمان‌های امام راحل هستند، اظهارداشت: زعامت آیت الله خامنه ای برکات فروانی برای نظام و کشور داشته است.

وی خنثی سازی توطئه‌ها، مدیریت فتنه‌ها، پیشرفت‌های هسته‌ای، فناوری‌های هوا و فضا و جنبش نرم افزاری در دانشگاه‌ها را نتیجه مدیریت خردمندانه رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: ایشان با تعیین شعار سال مسیر کشور را برای یکسال مشخص می‌کنند.

خطیب نماز فطر تبریز با بیان اینکه در زمان امنیت کامل در کشور برقرار است افزود: در زمینه سیاست خارجی هم به برکت مدیریت مقتدرانه رهبری تهدیدات دشمنان بی اثر بوده و توطئه‌ها نقش بر آب شده است.

وی با اشاره به ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی در منطقه گفت: بیانیه گام دوم انقلاب هم مسیر آینده کشور را مشخص می‌کند.

خطیب نماز عید فطر تبریز همچنین بر تداوم تقوای الهی در طول سال تاکسد کرد و گفت: دستاوردهای ماه مبارک رمضان را باید حفظ کرد.

وی انس با قران، دوری از گناه و نزدیک شدن با فقرا را از دستاوردهای ماه میهمانی خدا عنوان و بر تداوم و استمرار این دستاوردها تاکید کرد.

۴۶

کد خبر 1267007

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار