به گزارش خبرآنلاین، اکبر رنجبرزاده نماینده اسدآباد در سخنان خود تحصیلات غیرمرتبط صالحی با این پست را دلیلی برای مخالفت با وی ندانست.
وی در واکنش به ایراد کواکبیان به تحصیلات غیرمرتبط صالحی، گفت: آقای حدادعادل هم فوق لیسانس فیزیک بوده اما ریاست مجلس را بر عهده داشت. علیاکبر رولایتی نیز با اینکه پزشک است اما مشاور رهبری در عرصه سیاستخارجی است.
به گفته وی، معرفی صالحی به عنوان وزیر امورخارجه این پیام را برای دنیا دارد که دفاع از موازین هستهای ما، در اولویت نخست دیپلماسی ما است.
رنجبرزاده به اشراف صالحی بر کشورهای عربی و اروپایی اشاره کرد و گفت: این کمک میکند که به سوی عدالت محوری در عرصه جهانی پیش برویم.
وی با اشاره به سوالات متعدد مطهری از صالحی که پرسیده بود آیا توان مقابله با جریانات موازی در دولت را دارد یا نه؟، گفت: قرار نیست ما از وزیر خارجه بخواهیم که در دولت به مقابله با دیگران بپردازد.
/30111
نظر شما