به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، فرامرز بهنژاد در جریان بازدید خبرنگاران از تصفیهخانه یامچی اردبیل بیان کرد: رسانهها چشم بینای جامعه و زبان گویای مشکلات مردم هستند که ما علاقمند به تعامل و ارتباط با تلاشگران این عرصه هستیم تا در کنار ارائه خدمات کمی و کیفی به مردم و آگاهیبخشی در این زمینه پذیرای نقدها و انتقادهای سازنده باشیم.
وی خاطرنشان کرد: به نسبت شهرها ما هم در بخش انشعابات غیرمجاز و هم مصرف آب هدررفتی را در روستاها شاهد هستیم به طوری که انتظار میرود روستائیان به جای استفاده از منابع آب در بخش فضای سبز، آبیاری مزارع و دام از آب شرب و بهداشتی به شکل صحیح و درست و براساس الگوهای تعریف شده استفاده کنند.
تولید سالانه آب آشامیدنی شهری ۹۸ میلیون مترمکعب است
سرپرست آب و فاضلاب شهری استان اردبیل میزان تولید سالانه آب آشامیدنی شهری را ۹۸ میلیون مترمکعب برآورد کرد و تصریح کرد: در این زمینه استفاده از ظرفیت ایستگاههای پمپاژ در دستور کار قرار گرفته است و درصدد هستیم با تامین آب آشامیدنی مناطق شهری در جلوگیری از هدررفت آب ورود پیدا کنیم.
آب اردبیل ۱۰۰ درصد سالم برای آشامیدن است
فرآیندی که از تولید تا مصرف آب سپری میشود فرآیندی پیچیده و در عین حال حساس برای کنترل کیفی در آزمایشگاههای تخصصی است که برآیند آن نشان میدد ۱۰۰ درصد سالم و ایدهآل برای شرب است.
بهنژاد بیان کرد: در حالی که در دهه ۸۰ اردبیل تنها مرکز استان بود که تصفیهخانه آب و فاضلاب نداشت در این دو دهه تلاش کردیم تا هم در بخش تصفیهخانه آب و هم فاضلاب در همه شهرهای استان اردبیل به صورت جدی عمل کنیم که در این راستا در اکثر شهرهای استان تصفیه خانه آب و فاضلاب اجرا شد تا از چاههای جاذب که مشکلات زیادی را برای آبهای زیرزمینی به همراه داشت استفاده نشود.
تصفیهخانه فاضلاب اردبیل ۲ برابر ظرفیت کار میکند
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی اردبیل گفت: تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل با دو برابر ظرفیت خود به ساکنان این شهر خدمات ارائه میکند که ضرورت دارد سرمایهگذاری در این بخش انجام شود.
وی ادامه داد: سال گذشته ۶ میلیارد تومان و امسال نیز ۸ میلیارد تومان ما در بخش آب و فاضلاب اعتبار جذب کردیم ولی همچنان امیدواریم در بخش اجرای طرحهای توسعهای فاضلاب با تلاش مسئولان استانی و نمایندگان و ابلاغ ماده ۵۶ بتوانیم منابع خوبی را جذب استان کنیم.
بهنژاد افزود: برنامهریزی کردیم تا با اجرای سه مودل تصفیه خانه و اجرای خط انتقال در آبرسانی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان طی سه سال جذب کنیم تا شرایط قابل قبول و مطلوبی را در حوزه آبرسانی و حل مشکلات پیش رو شاهد باشیم. بهنژاد تصریح کرد: در بخش تصفیه خانه فاضلاب در شهر اردبیل که برای ۱۳۰ هزار نفر طراحی شده بود ما در حال حاضر برای ۲۷۰ هزار نفر بهرهبرداری از این تصفیهخانه را شاهد هستیم که به هیچ وجه ظرفیت آن پاسخگو نیست و نیاز به سرمایهگذاری بیشتری داریم.
46
نظر شما