خط و نشان وزیر برای خودروسازان: خودروها نباید ‌در پارکینگ‌ها انبار شود

ایلنا نوشت: معاون وزیر صمت تاکید کرد که وزیر به خودروسازان اخطار داده که به‌هیچ عنوان نباید خودرو را به پارکینگ‌ها بفرستند.

وی با بیان اینکه صادرات محصولات خام به وسیله ایجاد کارخانه‌های فرآوری و جوار معدنی از ۲۳ میلیون تن به هفت میلیون تن رسید خاطرنشان کرد: در راستای این کاهش محدودیت خاصی انجام نشد ولی با توجه به ایجاد صنایع فرآوری، این کاهش به صورت قابل ملاحظه‌ای انجام شد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بخش خصوصی در وضعیت اقتصادی فعلی کشور در بحث برگشت ارز مردود شد گفت: به عنوان نمونه اجازه صادرات میلگرد به شرکت‌هایی را صادر کردیم که تا پایان خرداد این کار را انجام دهند و پس از بررسی که انجام می‌دهیم در صورتی که ارز خود را بازگردانده‌اند، اجازه آنها تمدید می‌شود.

سرقینی با اشاره به اینکه خوشبختانه دولت اخیرا جدیت بیشتری داشته و برگشت ارز امسال بهتر از سال قبل خواهد بود بیان کرد: سال گذشته بهترین عملکرد در بازگشت ارز مربوط به پتروشیمی‌ها و فولادها بوده است. صادراتی خوب است که ارز آن بازگردد و بتواند به توسعه کشور کمک کند اما اگر صادرات انجام دهیم و بخواهیم ارز حاصل از آن را در خارج کشور هزینه کنیم هیچ سودی برای خودمان ندارد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در سال ۹۱ معادل ۵ میلیون تن واردات فولاد داشتیم اما در سال ۹۷ نه تنها واردات فولاد نداریم بلکه هشت و نیم میلیون تن فولاد به کشورهای دیگر صادر کردیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی صورت گرفته برای صادرات ۱۲ میلیون تن است خاطرنشان کرد: از این میزان در شرایط معمول مطمئنا تا ۱۰ میلیون تن فولاد امسال صادر می‌شود.

سرقینی به فرارهای مالیاتی وعدم پرداخت حقوق دولتی توسط مجموعه‌هایی از جمله برخی معادن اشاره کرد و افزود: هر آنچه که نظارت و بازرسی  داشته باشیم ممکن است این فرارها و عدم پرداخت‌ها کاهش یابد ولی تا زمانی که مردم خودشان نسبت به این موضوع حساسیت برای پرداخت نداشته باشند این موضوع به صورت کامل حذف نمی‌شود.

معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: در شش سال گذشته ظرفیت فولاد کشور از ۱۲۰ میلیون تن به ۲۰۷ میلیون تن افزایش یافته که همین ۸۷ میلیون تن افزایش ظرفیت تولید سبب کاهش خام فروشی در کشور شده است.

وی یکی دیگر از راهکارهای کاهش محصولات خام را اختصاص عوارض بر خام فروشی دانست و عنوان کرد: برای سال ۹۷ تا ۹۹ به ترتیب پنج، هفت و ۱۰ درصد عوارض برای خام فروشی در نظر گرفته شده است.  مجموعه‌هایی که خام فروشی داشتند تلاش بسیاری کردند که این عوارض وضع نشود ولی خوشبختانه با جدیتی که در دولت وجود داشت این موضوع وضع شد و خام فروشی در آینده هم کاهش پیدا می‌کند.

معاون وزیر با اشاره به اینکه وزیر به خودروسازان اخطار داده به هیچ عنوان نباید خودرو را به پارکینگ‌ها بفرستند گفت: خودروسازان مکلف شدند پس از تولید خودرو را به بازار بفرستند تا جلوی گرانی گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه تحریم با وجودی که مشکلاتی برای کشور به دنبال دارد ولی می‌تواند فرصت باشد گفت: ما می‌توانیم با همین تحریم‌ها زمینه‌ای فراهم کنیم که در تولید محصولاتی که وارد می‌کنیم خودکفا شویم.

سرقینی در پایان افزود:‌ همه محصولاتی که ما الان وارد می‌کنیم تکنولوژی پایین‌تری به نسبت صنایع موشکی که خودمان تولید می‌کنیم دارند. تنها تفاوتی که در آن قسمت هست و در بحث صنایع وارداتی نداریم، این است که در بحث صنایع موشکی ما خواستیم ولی در این بخش هنوز نخواستیم تولید کنیم و خودکفا شویم.

۲۲۶۲۲۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1274336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی IR ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    0 0
    وزیر اگر با خودروسازان نبود ، بازار را بصورت انحصاری در اختیار آنها قرار نمی داد تا هر جور دلشان می خواهد بتازند. قیمت ها را که ۲ تا ۳ برابر کرده اند ، ثبت نام ها را که تحویل نمی دهند ، کلا بازار خودرو را قبضه کرده اند و پول مردم را از دستشان گرفته اند و در گزارش مالی سالیانه هم اعلام ضرردهی می کنند.
  • GB ۱۸:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    0 0
    وای چه خط و نشونی ترسیدم
  • IR ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    0 0
    ازین اخطارها برای دلخوشی مردم زیاد داده میشه. مهم اینه که در عمل خودروساز هیچ کاری نمیکنه و نمیخواد بکنه.