رئیس جمهوری روسیه در نشست خبری در پایان نشست گروه ۲۰ اعلام کرد، دیدارش با همتای آمریکایی وی مثبت و سازنده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در نشست خبری در پایان نشست گروه ۲۰ در اوزاکای ژاپن گفت: دیدار ما با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نتیجه‌بخش، سازنده و فوق‌العاده بود.

همچنین پوتین گفت: درباره بحران سوریه، با شرکای آمریکایی خود گفت‌وگوی مداومی داریم و عملا هماهنگی خوبی با یکدیگر داریم.

وی ادامه داد، گرچه با ترامپ مستقیما درباره موضوع سوریه گفت‌وگوی مستقیمی نداشته اما از نظر او مسکو و واشنگتن پیرامون ضرورت خروج از وضعیت پیچیده و دشوار کنونی تفاهم دارند.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری گفت، با ولیعهد عربستان پیرامون کاهش تولید نفت بحث و تبادل نظر کرده و با عربستان سعودی به توافق رسیده است تا سطح فعلی تولید نفت، که در اجلاس قبلی اوپک تعیین شد، حفظ شود.

به گفته رئیس جمهوری روسیه، مسکو و واشنگتن هم‌چنین رایزنی‌ها درباره تمدید معاهده "استارت" برای توقف تسلیحات هسته‌ای را ادامه می‌دهند.

5050

کد خبر 1274740

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
    0 0
    البته اگه فردا ترامپ زیر حرفهاش نزنه !!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین