بهروز افخمی پس از ۵ سال سوژه‌ای جنایی را مقابل دوربین می‌برد

ایسنا نوشت: پیش تولید فیلم سینمایی «کاغذ شطرنجی» تازه‌ترین ساخته سینمایی بهروز افخمی که داستانی پلیسی دارد آغاز شد، مهدی زمین‌پرداز بازیگر اصلی این فیلم است که نقش یک بازپرس جنایی را ایفا می‌کند.

بهروز افخمی پس از پنج سال دوری از سینما، فیلم سینمایی خود را کلید می‌زند. مجموعه فیلم سینمایی «کاغذ شطرنجی» شامل چند فیلم پلیسی است که فیلمبرداری اولین قسمت آن در مرداد ماه آغاز می‌شود.

مهدی زمین پرداز بازیگر نقش اصلی فیلم است. او نقش یک بازپرس جنایی را بازی می‌کند.

قصه‌ این فیلم سینمایی در سال ۱۳۶۰ در تهران روایت می‌شود. افخمی فیلم‌نامه‌ این اثر را بر اساس قصه‌های واقعی به نگارش درآورده است.

او قصه‌ این فیلم‌های سینمایی را از خاطرات یک بازپرس دادگستری به نام ناصر بیگدلی برگرفته است. این بازپرس دایره‌ جنایی پس از بازنشستگی قصد چاپ خاطراتش را دارد و افخمی ویراستار یکی از داستان‌هایش بوده است، این سینماگر اجازه‌ ساخت یکی از داستان‌ها را به همراه موافقت ضمنی برای ساخت چند داستان دیگر از این بازپرس گرفته است.

این داستان‌ها در قالب رمان با مقدمه‌ای از بهروز افخمی به‌زودی منتشر شود.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1275796

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین