بازدید مردم از حمام تاریخی که خزینه‌اش با یک شمع گرم می‌شد

مهر نوشت: مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت: پروژه مرمت حمام شیخ بهایی در سال جاری به پایان می رسد و این حمام به زودی برای بازدید عموم بازگشایی می شود.

فریدون الله یاری با اشاره به اینکه حمام شیخ بهایی میراث دوران صفویه است و بیش از دو دهه از ثبت ملی آن می‌گذرد، اظهار داشت: حمام شیخ بهایی معروف ترین حمام شهر اصفهان، توسط شیخ بهایی در عهد شاه عباس طراحی و ساخته شده است.

وی افزود: با وجود پیشنهادهایی از بخش خصوصی در ارتباط با مرمت این حمام تاریخی، پس از رایزنی‌های متعدد در سطح کشور و استان اصفهان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان متولی مرمت و بازسازی حمام شیخ بهایی شد.

برپایی گارگاه‌های متعدد برای مرمت حمام تاریخی شیخ بهایی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه کارگاه‌های متعدد برای مرمت در این حمام تاریخی در طول سال‌های گذشته برپا شده است، اظهار داشت: مرمت و بازسازی حمام شیخ بهایی رو به پایان است و در سال جاری برای بازدید عموم بازگشایی می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به خاص بودن حمام شیخ بهایی درصدد هستیم تا کاربری‌های متناسب با شخصیت شیخ بهایی در این حمام برپا شود و با تأمین اعتبارات امیدواریم این پروژه در سال جاری به بهره برداری برسد.

آشنایی با تاریخ عهد صفویه در حمام شیخ بهایی

الله یاری تاکید کرد: پس از اتمام کارگاه‌های مرمتی پروژه حمام شیخ بهایی، در حمام بر روی علاقه مندان گشوده می‌شود تا با بازدید از این مکان با ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی اصفهان و ایران در عهد صفویه بیش از گذشته آشنا شوند.

۲۳۵۲۳۱
کد خبر 1280936

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین