پاسخ پدیده به صحبت‌های مدیرعامل استقلال در مورد ماجرای فیفا

سخنگوی باشگاه پدیده شهر خودرو به اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امروز امیرحسین فتحی مدیرعامل تیم استقلال در صحبت هایی در برنامه ورزش و مردم در خصوص شرایط تیم استقلال در پرونده پروپئیچ و همچنین ماجرای مشابه تیم پدیده در فیفا صحبت هایی مطرح کرد. صحبت هایی که واکنش باشگاه پدیده مشهد را به دنبال داشت.

در همین خصوص جواد طاری‌بخش به فارس گفت: ما خوشحالیم که مشکل باشگاه استقلال حل شد اما اینطور نبوده که باشگاه استقلال کاری در فیفا انجام دهد مشکل ما را حل کند چرا که ما هیچ مشکلی در فیفا نداریم. اولین باشگاه ایرانی که طلب خود را از فیفا گرفت باشگاه شهرخودرو بود. چرا که توانستیم با هماهنگی فدراسیون و رایزنی باشگاه پاداش حضور محمدرضا خانزاده در جام جهانی را بگیریم و با آن بدهی خارجی خود را پرداخت کردیم. اسناد و مدارک این مسئله هم موجود است.

وی ادامه داد: ما کارهای خودمان را انجام دادیم اما اینکه مسئولان باشگاه استقلال بگویند ما کاری انجام دادیم که به کام باشگاه شهرخودرو بوده درست نیست چرا که باشگاه استقلال راهی را رفت که یک سال قبل باشگاه شهرخودرو این کار را کرده بود و حالا باشگاه استقلال به نوعی کار ما را تکرار کرد. خوشحالیم که یک باشگاه ایرانی مسیر سال گذشته ما را طی کرد و به نتیجه رسید.

طاری‌بخش افزود: سال قبل ما دچار این مشکل شدیم اما بعد از اینکه آقای حمیداوی باشگاهشهرخودرو را در اختیار گرفت با درایت او و اعزام وکیلش به فیفا توانستیم با رایزنی این مشکل را حل کنیم و به نتیجه هم رسیدیم.

254 251

کد خبر 1281324

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین