واکنش پمپئو به دستگیری جاسوسان سیا در ایران

ایسنا نوشت: وزیر امور خارجه آمریکا به خبر وزارت اطلاعات ایران در خصوص شناسایی و دستگیری 17 جاسوس تربیت یافته سازمان اطلاعاتی آمریکا (سیا) واکنش نشان داد.

 مایک پمپئو امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه فاکس بیزینس در پاسخ به سوالی درباره بازداشت جاسوسان سیا در کشورمان گفت: ایران عادت دارد دروغ بگوید اما نمی‌توانم خیلی فوری در این باره اظهارنظر کنم

وی در پاسخ به سوالی درباره توقیف نفتکش انگلیسی توسط ایران در تنگه هرمز تاکید کرد، این وظیفه انگلیس است که از کشتی‌های خود محافظت کند.

وی در ادامه گفت که آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست.

سپاه پاسداران ایران روز جمعه نفتکش استنا ایمپرو را به دلیل رعایت نکردن قوانین بین‌المللی در تنگه هرمز توقیف کرد.

310311

کد خبر 1282351

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شمس تبریزی IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
    1 0
    ترامپ در مصاحبه دیشب اش گفت مقامات ایران با اینکه مذهبی هستن زیاد دروغ میگن. خب ترامپ هم مذهبی است و دروغ زیاد میگه.یک پیشنهاد دارم. واشنگتن پست در 10 جون همین امسال یادداشتی تحلیلی منتشر کرد در رابطه با دروغهای ترامپ. ترامپ ظرف 869 روز تعداد 10,796 ادعای دروغ و یا گمراه کننده داشته. بد نیست ما هم به شکل علمی و به حکم حاسبوا قبل ان تحاسبوا تعداد دروغهای مقامات مذهبی خودمان را شمارش و تحلیل کنیم تا کار ملایکه برای حسابرسی راحت تر بشه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین