آمریکا بار دیگر خواستار مذاکرات بدون پیش‌شرط با ایران شد

فارس نوشت: «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه بار دیگر ادعاهای آمادگی برای «گفت‌وگوی بدون پیش‌شرط» با ایران را تکرار کرد.

اسپر درباره ایران گفت: «ما به دنبال تنش‌زدایی هستیم و همزمان به آنها خیلی روشن پیام می‌دهیم که مایلیم بدون پیش‌شرط، در هر زمان، هرمکان با آنها ملاقات کرده و درباره بازگشت به مذاکره با آنها گفت‌وگو کنیم.»

اسپر در بخش دیگری از سخنانش درباره برنامه‌های آمریکا برای تشکیل ائتلافی در خصوص حمایت از عبور و مرور نفتکش‌ها در خلیج فارس و تنگه هرمز هم اظهارنظر کرد.

او گفت که فعلاً قصد ندارد اعلام کند که ارتش آمریکا کشتی‌های در حال عبور از خلیج [فارس] را اسکورت خواهد کرد. او گفت هفته آینده برای مشخص کردن جزئیات مربوط به برنامه‌های آمریکا در این خصوص به سنت‌کام خواهد رفت. 

وزیر دفاع آمریکا بار دیگر به تلویح مسئولیت حراست از عبور و مرور کشتی‌ها را متوجه کشورهای مختلف دانست و تلاش کرد از آمریکا در این حوزه مسئولیت‌زدایی کند. 

او گفت: «بریتانیایی‌ها تلاش می‌کنند کشتی‌های خودشان را اسکورت کنند، ما هم کشتی‌های خودمان را تا آنجا که مخاطرات ایجاب کنند، اسکورت می‌کنند. فکر می‌کنم کشورهای دیگر هم کشتی‌های خودشان را اسکورت می‌کنند.»

310311

کد خبر 1282370

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین