روزنامه ایران در این باره نوشت:
از چندی قبل همزمان با اعلام سرقت چند خودرو در فردیس، محمد شهر و مشکین دشت کرج، گروهی از مأموران تحقیق برای شناسایی و دستگیری سارقان را آغاز کردند. مأموران در جریان تحقیقات ردپای دو پسر نوجوان را در این سرقتها به دست آورده و با کمک شاهدان به چهرهنگاری از آنان پرداختند.
در ادامه گروهی از مأموران کلانتری 29 مشکیندشت در جریان گشتهای نامحسوس، به دو پسربچه در خودروی پرایدی مشکوک شدند. آنها پس از بررسی شماره پلاک خودرو دریافتند، خودرو دو ساعت قبل سرقت شده است. دو پسربچه پس از دستگیری و در نخستین بازجوییها به سرقت خودروی «پراید» از محله فردیس اعتراف کردند.
پسران 13 ساله در ادامه به مأموران گفتند: یک ماه قبل با دو سارق سابقهدار به نامهای «پیمان» و «حامد» آشنا شدند. آنها پس از آموزشهای لازم سرقت و رانندگی، از ما خواستند برایشان ماشین بدزدیم. برای هر ماشین هم 100 هزار تومان دستمزد میپرداختند.
به دنبال این اعترافها دو سارق حرفهای نیز دستگیر شدند. آنها با اعتراف به 27 فقره سرقت خودرو در «کرج» گفتند: از آنجا که تابلو شده بودیم به شناسایی کودکان خیابانی پرداخته و پس از آموزشهای لازم از آنها برای سرقت استفاده میکردیم. هماکنون تحقیقات تخصصی برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضای باند ادامه دارد.
56181
دو سارق حرفهای که به سبک فیلم الیورتوئیست، از کودکان خیابانی برای سرقت خودرو استفاده میکردند به دام افتادند.
کد خبر 128307
نظر شما