داورزنی پیگیر کارشکنی بحرینی‌ها علیه تیم ملی والیبال جوانان/ تحریم‌ها مانع از پخش زنده شد؟

سایت وزارت ورزش و جوانان نوشت: ،معاون وزیر ورزش و و جوانان درباره کارشکنی بحرینی ها برای پخش مسابقات ایران در والیبال جوانان جهان گفت: شرکتی که با فدراسیون جهانی قرارداد پخش داشت گفت به دلیل تحریم ها نمی تواند با ایران قراردادی ببندد و فدراسیون جهانی گفته بود که می توانید از طریق اینترنتی سیگنال بگیرید.

محمدرضا داورزنی با تبریک قهرمانی ارزشمند تیم والیبال جوانان ایران در مسابقات جهانی گفت: ابتدا از دوستانم در صدا و سیما تشکر می‌کنم، باید بگویم چون بازیها به صورت اینترنتی پخش می‌شد شرکتی که با فدراسیون جهانی قرارداد پخش داشت، گفت به دلیل تحریم ها نمی تواند با ایران قراردادی ببندد فدراسیون جهانی گفته بود که می توانید از طریق اینترنتی سیگنال بگیرید.

وی افزود: این مسئله را پیگیری می کنم. مجموعه پخش را شرکت ای ام جی قرارداد دارد از طریق تلویزیون اینتارین پخش می کند. مسابقات جوانان جهان با توجه به پیگیری‌ها به صورت اینترینتی پخش می شد.

داورزنی اضافه کرد: پیگیری دوستان برای پیگیری پخش شرکت ها به دلیل تحریم گفته بودند نمی توانند قرارداد ببندند به همین دلیل نتوانستند زمینه را فراهم کنند و تنها در شبکه بحرین پخش می شد دوستان صدا و سیما و دیگران صحبت کردیم حل کنیم.

وی در پایان گفت:‌ فدراسیون جهانی گفته می شود اینترنی پخش کرد اما دوستان برای کیفیت نتوانستند آی ام جی سیگنال بگیرند.

256 251

کد خبر 1284135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
    4 8
    این اقتدار ماست