به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روزنامۀ صهیونیستی «جورزلیم پست»، روز دوشنبه «بنیامین نتانیاهو» اظهار داشت: این احتمال وجود دارد که اسلامگرایان برای بهدست گرفتن کنترل دولت، از اوضاع سوء استفاده کنند که در این صورت چنین حکومتی شهروندانش را سرکوب و همسایگانش را تهدید خواهد کرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در کنست میزبان هیأتی 400 نفری از اعضای پارلمان اروپا بود، تأکید کرد نتیجه هر چه باشد، منافع اسراییل در حفظ صلحی 30 ساله با مصر است.
او توضیح داد که این تأمینکنندۀ منافع کلّ منطقه است.
نتانیاهو گفت اسراییل انتظار دارد که جامعۀ بینالمللی خواهان آن باشد که در آینده هر رهبر مصری توافق صلح مورد قبول دو دولت را حفظ کند. وی ابراز نگرانی کرد که این خطر وجود دارد که مصر در جهت ایران حرکت کند.
/117
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که برای هیأتی از نمایندگان پارلمان اروپا سخن میگفت، در پیش بینی معناداری گفت که نتایج محتمل متعددی برای آشوب در مصر وجود دارد و همگی آنها ضرورتاً دموکراتیک نیستند.
کد خبر 128787
نظر شما