مشارکت مؤسسه رازی در ساخت واکسن حفظ ماهیان خاویاری دریای خزر

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، برهمکاری این مجموعه مبنی بر آغاز تحقیقات ساخت واکسن برای حفظ تاسماهیان دریای خزر و جلوگیری از کاهش بی رویه این گونه دریایی تاکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی  موسسه رازی، دکتر علی اسحاقی در نشست مشترک با دکتر مریم فلاحی رئیس موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، در خصوص درخواست این موسسه برای ساخت واکسن ماهیان خاویاری گفت: موسسه رازی برای حفظ ماهیان خاویاری دریای خزر و تداوم پرورش اختصاصی این گونه در ایران، همکاری لازم را به عمل خواهد آورد.

وی افزود: برای این منظور لازم است موسسه تحقیقات تاسماهیان دریای خزر پس از هماهنگی های لازم با سازمان دامپزشکی، سویه های در گردش بیماری های آبزیان خاویاری را به منظور مقایسه ایمنی زایی و آغاز تحقیقات در اختیار موسسه رازی قرار دهد و موسسه رازی نیز در زمینه کشت، فرمولاسیون و بهینه سازی به کمک ادجوانت های مختلف، وارد عمل شود.

رئیس موسسه رازی همچنین با بیان اینکه پس از ساخت واکسن در مقیاس نیمه صنعتی، انجام مطالعات بالینی و بی ضرری در مزارع پرورش ماهیان خاویاری ضروری است، یادآور شد: پس از دستیابی به دانش فنی ساخت واکسن در موسسه رازی، می توان تولید انبوه این واکسن را به بخش خصوصی سپرد.

46

کد خبر 1289268

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =