۰ نفر
۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۲۹

فارس: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنجال رسوایی اخلاقی بوجود آمده در سرویس امنیت عمومی این رژیم(شاباک) پا در میانی کرده و از "یوال دسکین " رئیس شاباک خواست به این قضیه پایان دهد.

به گزارش کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که "بنیامین نتانیاهو " با پا در میانی از دسکین خواسته تا "ح " یکی از مسئولان ارشد شاباک را که به دلیل یک قضیه اخلاقی اخراج شده است به سر کار خود بازگرداند.

بر اساس این گزارش، پس از آنکه این مسئول ارشد شاباک رئیس یکی از بخش‌های این سرویس معروف به "الف " را به برقراری روابط نامشروع با همسرش که وی نیز کارمند این سرویس است متهم کرد، "الف " این مسئول شاباک را به کمیته انضباطی که خود ریاست آن را بر عهده دارد فراخواند و با سوءاستفاده از جایگاه خود وی را از کار اخراج کرد.

بنابر این گزارش "ح " به کمیساریای خدمات دولت شکایت کرده و پس از بررسی قضیه مشخص شد که "الف " با همسر "ح " روابط نامشروع برقرار کرده و ارتقای شغلی همسرش در داخل شاباک نیز به این علت بوده است.

پس از افشای حقیقت "الف " انفصال از خدمت شد و پس از مدتی همسر "ح " نیز استعفا داد اما با وجود روشن شدن قضیه دسکین همچنان به تصمیم خود برای اخراج "ح " اصرار دارد و به همین دلیل نتانیاهو با ارسال نامه‌ای به وی خواستار بازگشت "ح " به سر کارش شد.16146

کد خبر 129136

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۰
    0 0
    مسخره شو درآوردین با این خبر نوشتنتون!!! الف ح ب ت ... !!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین