آمریکا مانع تصویب بیانیه شورای امنیت درباره تنش مرزی لبنان شد

ایرنا نوشت: حمایت‌های یکجانبه آمریکا از تجاوزهای رژیم صهیونیستی به حاکمیت لبنان مانع از آن شد تا شورای امنیت سازمان ملل متحد برای صدور یک بیانیه مطبوعاتی برای ابراز نگرانی از تنش مرزهای لبنان به توافق برسد.

به دنبال حملات پهپادهای مسلح رژیم صهیونیستی به خاک لبنان تجاوز آشکار به خاک یک کشور محسوب می شود، جبهه مقاومت اقدامات تلافی جویانه ای انجام داد.

این مساله باعث افزایش تنش در مرزهای لبنان با سرزمین‌های اشغالی فلسطین شد که احتمال شعله ور ساختن آتش درگیری در منطقه را شدت می بخشید.

از این رو، فرانسه پیشنهاد داد تا بیانیه ای مطبوعاتی از سوی شورای امنیت در این باره صادر شود تا علاوه بر ابراز نگرانی نسبت به این وضعیت، از طرف ها بخواهد تا خویشتنداری داشته باشند و به طور کامل قطعنامه های شورای امنیت را اجرا کنند.

اما آمریکا خواستار تغییر لحن بیانیه و همچنین افزودن موادی شد که هدف آن محکوم کردن اقدامات حزب الله بود. این مساله مورد توافق دیپلمات‌های کشورهای عضو شورای امنیت قرار نگرفت و فرانسه و برخی کشورهای دیگر، پیشنهادهای آمریکا را که در نهایت به بی ثباتی بیشتر در لبنان منجر می شد، رد کردند.

این اقدام آمریکا در حمایت بی چون و چرا از رژیم صهیونیستی تازگی ندارد و دولت ترامپ نشان داده است که نه به قوانین بین المللی پایبند است و نه به حق حاکمیت کشورها.

این رویه سیاست خارجی آمریکا که در راستای طرح شکست خورده "معامله قرن" دنبال می شود، خود را در انتقال سفارت واشنگتن به قدس و شناسایی این شهر به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر و همچنین شناسایی حاکمیت این رژیم بر بلندی های اشغالی جولان به خوبی نشان می دهد.

ممانعت از تصویب هرگونه بیانیه یا قطعنامه در شورای امنیت چه درباره تجاوزات وحشیانه این رژیم علیه شهروندان بی گناه فلسطینی که منجر به کشته شدن بیش از 2 هزار نفر و مجروح شدن بیش از 15 هزار نفر از ماه مارس 2017 شد و چه درباره نقض حاکمیت کشورهای مستقلی همچون لبنان، سوریه و عراق، چک سفید امضایی بوده که آمریکا به رژیم صهیونیستی داده است.

اما این مساله باعث بی آبرویی و تنزل جایگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی در نهادهای بین المللی به ویژه شورای امنیت به عنوان مهم‌ترین نهاد امنیتی جهان شده است.

25310311
کد خبر 1296980

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدی IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۵
    1 0
    سردمداران امریکایی قوانین مرزها را زیر پا می گزارند که در واقع فکر می کنند که می توانند نیل تا فرات را به رژیم جعلی صهیونیسم دهند و با تسلط بر آسیا و افریقا و حتی اروپا نظام یکجانبه گری خود را گسترش دهند و در واقع خیانت قرن آنها این است که گذشت زمان همه چیز را نشان می دهد و نظام نژادپرست و امپریالیسم سرمایه داری چیزی از انسانیت باقی نمی گزارد و تجارت با ملتها را جای حقوق بشر غالب می کنند و ملتها هیچ اختیاری ندارند که اثار آن همین است که می بینیم و این به ضرر کل جهان هستی است و جهان هستی چنین چیزی را که با هیچ عقل سلیمی سازگار نیست، نمی پذیرد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین