قاچاقچیانی که موادمخدر را در تخمه ژاپنی جاساز می‌کردند دستگیر شدند

میزان نوشت: رئیس پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری یک هزار و ۳۰۰ خرده فروش مواد مخدرو معتاد متجاهر خبر داد و گفت: از این تعداد ۹۶۸ نفر خرده فروش مواد افیونی بودند.

سردار حسین رحیمی صبح امروز در اولین مرحله از اجرای طرح ظفر که با هدف شناسایی و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر صورت گرفت در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سال ۹۸ را سال پاکسازی پایتخت از لوث معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر قرار داده ایم، بیان داشت: در راستای پاکسازی چهره شهر از وجود معتادان متجاهر و برخورد با سوداگران مرگ از ابتدای سال تا کنون طرح‌های مختلفی در حوزه مبارزه با مواد مخدر در منطقه‌های مختلف شهر از جمله مناطق "شوش"، "مولوی" و "دروازه غار" انجام داده ایم.

دستگیری یک هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش موادمخدر در پایتخت

رئیس پلیس پایتخت در خصوص جزئیات اجرای طرح ظفر در مناطق گفته شده افزود: در این طرح ۲۳۰ حکم قضائی به اجرا درآمد که در این رابطه ۲۳۰ مخفیگاه خرده فروشان مواد مخدر شناسایی و ۳۱۰ خرده فروش مواد مخدر دستگیر و بیش از ۸۰۹ کیلوگرم مواد افیونی از آن‌ها کشف شد.

دستگیری یک هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش موادمخدر در پایتخت

سردار رحیمی با اشاره به توقیف ۱۹ دستگاه خودرو و موتورسیکلت در اجرای این طرح، عنوان داشت: در این طرح ۲۵ باند مواد مخدر متلاشی و ۲۲ قاچاقچی و سرتیم دستگیر شده اند که ۱۹ منزل هم که در آنجا اقدام به فروش مواد مخدر می‌کردند، پلمب شد.

دستگیری یک هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش موادمخدر در پایتخت

رئیس پلیس پایتخت در خاتمه گفت: در این طرح یک هزار و ۳۰۰ نفر معتاد متجاهر، خرده فروش موادمخدر و... دستگیر شدند که از این تعداد ۹۶۸ نفر خرده فروش مواد مخدر بودند.

دستگیری یک هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش موادمخدر در پایتخت

دستگیری یک هزار و ۳۰۰ معتاد متجاهر و خرده فروش موادمخدر در پایتخت

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1297445

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین