ثبت ۲۰۰ میلیون دلار صادرات از البرز طی ۵ ماه

فارس نوشت: نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ۲۰۰ میلیون دلار صادرات از ابتدای سال جاری تاکنون از البرز به ثبت رسیده است.

عزیزالله شهبازی، استاندار البرز گفت: تعامل سازنده با بانک های استان دستاوردهای بزرگی را در جهت تحقق شعار سال رقم زد؛ اکنون البرز با پرداخت ۱۰ فقره تسهیلات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جایگاه نخست کشور قرار دارد.

استاندار البرز افزود: این امر با برقراری ارتباط مؤثر با بانک ها، رصد و احصاء دقیق وضعیت تولید در استان و برگزاری منظم جلسات و بازدیدهای مستمر میدانی از واحدهای تولیدی و صنعتی محقق شده است؛ این توفیق در شرایطی حاصل شده که بسیاری از استان ها یک یا دو مورد پرداخت تسهیلات داشته اند.

شهبازی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰۰ میلیون دلار صادرات از البرز به ثبت رسیده که با بسترسازی های صورت گرفته انتظار می رود این رقم به ۵۰۰ میلیون دلار برسد.

وی افزود: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به پیگیری مجدانه در راستای اتخاذ تدابیر لازم برای جذب اعتبارات تبصره ۱۸ که مربوط به ۷ دستگاه است مأمور شده چراکه به واسطه جذب این اعتبارات و اعمال آن حدود ۲۹ هزار اشتغال در البرز ایجاد می شود.

۴۶

کد خبر 1299929

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار