به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ "حسین حسین زاده" رییس پلیس آگاهی استان اصفهان اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اختلاس کارمند یکی از بانک ها در سطح شهر موضوع در دستور کار اداره مبارزه با جرایم اقتصادی قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات اولیه و کسب اطمینان از درستی موضوع با هماهنگی مقام قضایی متهم به نام"مسعود ـ م" دستگیر شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: در بازجویی ها متهم به اختلاس مبلغ سه میلیارد و 713 میلیون و 110 هزار ریال از سیستم بانکی و انتقال آن به حساب یکی از دوستان خود به نام "حسین ـ ع" اقرار کرد.
رییس پلیس آگاهی استان گفت: با شناسایی متهم دوم وی نیز طی یک عملیات ویژه پلیسی دستگیر و هر دو متهم به بزه انتسابی اقرار کردند.
سرهنگ "حسین زاده" در پایان خاطرنشان کرد: متهمان به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
14181
نظر شما