به گزارش خبرآنلاین، این مقام مسئول در صفحه توییتر در رشته توییتی چهار بخشی نوشت: رویداد موازی روز جهانی دریانوردی به میزبانی کشور کلمبیا برگزار شد. در مراسم افتتاحیه و اختتامیه علاوه بر مقامات دریایی کشور میزبان، خانم Marta Lucía Ramírez معاون رییس جمهور کلمبیا هم حضور داشت.
راستاد در ادامه تاکید کرده است: در سه پانل تخصصی رویداد موازی، به توانمندسازی زنان در جامعه دریایی و اتوماسیون و کشتی های هوشمند پرداخته شد. در حاشیه این رویداد، جلسه ای با حضور آقای کی تاک لیم دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو)، وزرا و معاونان وزرای شرکت کننده در رویداد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در جلسه وزرا و معاونان وزیر، مباحث مرتبط با توسعه همکاریهای منطقه ای به ویژه پیرامون پروژه های آموزشی و ظرفیت سازی آیمو مطرح شد، اضافه کرد: وزرا و معاونان وزیر حاضر از جمله اینجانب، مواضع کشورهای خود را ارائه نمودند.در مراسم اختتامیه، پرچم رویداد به وزیر آفریقای جنوبی به عنوان میزبان سال آینده تحویل داده شد. در مراسم سال بعد، پرچم رویداد به ایران به عنوان میزبان رویداد موازی روز جهانی دریانوردی سال ۲۰۲۱میلادی (۱۴۰۰شمسی) تحویل داده می شود.
۲۲۳۲۲۳
نظر شما