هنوز هم تیمش صدرنشین است البته بدون احتساب یک بازی عقب مانده سپاهان.

ذوب آهن پس از 4 سال داربی نصف جهان را به رقیب دیرینه اش سپاهان واگذار کرد تا منصور ابراهیم زاده پس از این شکست تلخ عنوان کند که نتیجه می توانست طور دیگری رقم بخورد.او در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت:«در بازی قبلی گفتم و باز هم تکرار می‌کنم دلیل اصلی باخت در دو بازی اخیر تصمیم‌گیری بازیکنان است.»

او این را می گوید و ادامه می دهد:«تا قبل از اینکه داور برای سپاهان پنالتی اعلام کند به بازی مسلط بودیم. این پنالتی از روی اتفاق برای سپاهان به وجود آمد البته کارشناسان باید در مورد آن نظر بدهند و من فکر می کنم پنالتی نبود. در هر صورت اگر ما توانسته بودیم از موقعیت‌های خود بهتر استفاده کنیم نتیجه دیگری رقم می‌خورد. باید بازی های لیگ را بدون در نظر گرفتن نتایج اخیر پیش ببریم و برای رسیدن به قهرمانی برنامه ریزی کنیم.»

سرمربی ذوب آهن درباره شعارهای بعضی هواداران این تیم و اعتراضی که آنها می کنند گفت:«من در مورد این مسائل حرف نمی زنم. این حوادث مربوط به بازی های قبلی بود. آن بازی تمام شده و تمام برنامه ریزی ما برای ادامه لیگ است.»
وی با بیان این که اگر در ضربات آخر بهتر دقت می‌کردیم نتیجه به گونه دیگری رقم می‌خورد،ادامه داد:« نیمه دوم ذوب آهن صاحب توپ و میدان بود اما روی ضربات آخر دقت نکردیم. به نظر من اگر پنالتی که صورت گرفت و از نظر ما خطا نبود را داور بهتر قضاوت می‌کرد نتیجه بازی به شکل دیگری رقم می‌خورد. فوتبال امروز به سمت سرعت پیش می‌رود در این دیدار نیز همچون دیدار برابر سایپا در سرعت تصمیم‌گیری و سرعت فیزیکی کمی مشکل داشتیم به عنوان مثال بر روی صحنه‌ای که گل دوم را دریافت کردیم اگر عشوری یک لحظه زودتر عمل کرده بود و توپ را منحرف می‌کرد یانوش نمی‌توانست دروازه ما را باز کند.»

 

151 40

کد خبر 130119

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین