کولاکوویچ: مدالم را به مسئول تدارکات تیم ملی اهدا کردم

میزان نوشت: ایگور کولاکوویچ سرمربی تیم ملی والیبال گفت: اجازه بدهید ۳ روز از قهرمانی تیم ملی والیبال لذت ببرم و پس از آن درباره آینده صحبت خواهم کرد.

ایگور کولاکوویچ در خصوص قهرمانی تیم ملی والیبال در رقابت‌های قهرمانی آسیا، اظهار داشت: تیم ملی والیبال با وجود اینکه آمادگی زیادی برای این رقابت‌ها نداشت اما توانست قهرمان شود.

وی در مورد اینکه قهرمانی تیم ایران در این رقابت‌ها قابل پیش‌بینی بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه ما جزو 11 تیم برتر دنیا بودیم و در رقابت‌های قهرمانی آسیا فقط تیم‌های آسیایی حضور داشتند اما باز هم مسابقات سختی را برگزار کردیم.

سرمربی تیم ملی والیبال درباره اینکه در رقابت‌های جام جهانی چه هدفی را دنبال می‌کند، تصریح کرد: اجازه بدهید 3 روز از قهرمانی تیم ملی والیبال لذت ببرم و پس از آن درباره آینده صحبت خواهم کرد.

کولاکوویچ در پایان درباره اینکه قهرمانی تیم ملی والیبال را به چه کسی تقدیم می‌کند، خاطرنشان کرد: من مدالم را به مسئول تدارکات تیم ملی هدیه دادم.

256 251

کد خبر 1302166

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین